Frelse levert på utgangsdøra.....

Hvor er klistremerket mot det?Da jeg kom hjem i går så lå det en brosjyre på bordet... Denne brosjyren ble tatt imot av min yngste sønn på 10 år da en flokk med damer i mange forskjellige aldre gikk rundt på feltet der jeg bor, ringte på dører (banket på hos oss da fordi ringeklokka ikke virker) og da leverte/pushet en brosjyre til den som åpnet døren. Dette var da en brosjyre som skulle fortelle oss hvordan vi kunne bli frelst... At vi lever feil... At vi ikke lever riktig... Jeg går ut ifra at denne dørterroren skjer fordi det er Påske (trykk HER hvis du har gått glipp av mitt "derfor feirer vi påske" innlegg).. Vel, Påske eller ikke Påske gir i mitt hode ingen denne friheten... 

Dette er det jeg ikke skjønner med dere som kaller dere religiøse samme hvilken tro dere har...

Hvorfor føler dere at dere har rett til å komme på min dør og fortelle meg at jeg ikke lever riktig?

Hvem tror dere egentlig at dere er?

Hvorfor tar dere den friheten?

Hva ville dere følt om jeg kom hjem til dere og fortalte at dere lever feil?

Hvorfor kan dere ikke holde dere i deres "hus" og reklamere derfra?

Er dere så desperate at dere må sende kvinnelige leiesoldater ut for å frelse?

Hva i svarte mener dere med å innvadere mitt og min families privatliv og samtidig kritisere oss for vår livsførsel?

Mine barn skal vokse opp og finne ut av ting selv...

De skal ikke påvirkes av enkelte voksnes trang til å fortelle andre at de lever feil....Jeg er ikke religiøs... Jeg tror ikke på noe..  Jeg tror på det livet jeg lever.. Jeg tror på det jeg ser, erfarer og føler... Jeg diskriminerer ingen... Jeg diskuterer og forklarer helt objektivt også kristendommen med mine barn om de lurer på noe....jeg tillegger de ikke mitt syn... Jeg har gode venner som heller ikke gjør det... Da forventer jeg for svarte at utenforstående heller ikke gjør det.

Hvis dere er så desperate etter å få folk inn i deres "hus"... Si dere har pizza til lunch... da er det fullt hus i lunchrommet her hvertfall...

God fredag !!

13 kommentarer

birgitteogsjefene

11.04.2014 kl.10:38

De burde ikke snakke med barn som åpner døren, er det ikke voksne hjemme får de komme tilbake en annen gang.

Jeg har noen damer fra Jehovas Vitne som kommer på døren min. De er bare søte, og jeg trøster meg med at de gjør det fordi de ønsker å være snill, så jeg også kan få vite hva som er riktig og hvordan man kan oppnå frelse, ikke for å oppnå poeng eller tjene penger :)

Geriatriks

11.04.2014 kl.10:43

birgitteogsjefene: Jeg forstår ikke hvorfor de skal på dører i det hele tatt... Om jeg ønsker å bli religiøs så vil jeg oppsøke den troens hus.. den troens tilhørere.. Jeg vil ikke ha de rennende på døra.. samme hvor koselige og snille de er.

sjomannsfruen

11.04.2014 kl.10:48

Trikset er å kjefte så hardt første gangen, at de aldri kommer igjen.

Det har jeg gjort på 2 steder hittil. Og det fungerer bra. Jeg får være i fred :)

Geriatriks

11.04.2014 kl.10:52

sjomannsfruen: Haha.. vel, jeg har sagt riiimelig klart ifra til de jeg har kunnet... men da jeg ikke er hjemme...og de begynner sende flokker med unger osv til å gjøre sånt.. da blir det vanskelig å få "tatt" alle.... :)

sjomannsfruen

11.04.2014 kl.10:56

Det er sant. Hos mamma var det de samme som gikk rundt i området med jevne mellomrom. Etter at jeg åpnet døren så kom de aldri igjen. De fortsatte å gå i nabolaget, men unngikk mamma sitt hus. haha.

Geriatriks

11.04.2014 kl.11:01

sjomannsfruen: hehe :) Overbevisende du da altså ;)

tombola

11.04.2014 kl.11:55

Amen!

Asbjörnsdottir -

11.04.2014 kl.12:36

Jeg bryr meg ikke i det heletatt om disse mindre intelligente galingene. Har aldri opplevd at de har kommet på min dør, så jeg har ingen formening om de så langt. Hater derimot kristendommen og all annen form for religion. Synes det er rart noen fremdeles tror på dette tullet. Synes aldeles ikke barn skal bli tvungen til å lære om dette tøvet. Er ingen som lærer barn om ringenes herre eller harry potter lengre, og de historiene er for meg både mer interessange og mer sannsynlig at de har funnet sted.

Nei til religion, ja til IQ!

Geriatriks

11.04.2014 kl.12:43

Asbjörnsdottir: Word !!

birgitteogsjefene

11.04.2014 kl.13:03

Jojo, men de er jo faktisk overbevist om at de gjør deg en tjeneste. Tror ikke de selv ser det som mer negativt det de gjør, enn om de hadde ringt på døren og tilbudt deg en skattefri million.

Geriatriks

11.04.2014 kl.13:14

birgitteogsjefene: så hjernevasket av sine ledere med andre ord :)

birgitteogsjefene

11.04.2014 kl.15:17

Jepps! Men de som kommer på døren mener det hvertfall ikke vondt ;)

Geriatriks

11.04.2014 kl.15:21

birgitteogsjefene: Det er nok sant... for noen :)

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits