Geriatriks – Ullensaker “dickface” Flyers, Onsdag 11 mars kl 20.30

Sesongens siste hjemmekamp for Geriatriks!!

Vi spanderer kaffe og vaffel på hordene av tilskuere vi forventer vil dukke opp !!

Det er altså denne onsdagen sesongens siste sjanse til å se de mest rutinerte hockeyspillerne i Ringerike Ishockeyklubbs historie nok en gang boltre seg på isen i 2×30 minutter med avkjølende topphockey i veteranserien divisjon 2. Motstandere denne gang er altså Ullensaker Flyers..og forklaringen på overskriften kommer her sakset fra denne bloggens glimrende referat fra møtet mellom de samme to lag på Ullensaker tidligere i sesongen:

****Dagens situasjon fra kampen mellom Ullensaker og Geriatriks må rett og slett være følgende: En overlevning fra 80 åra med sterk fremskreden tourette, langt grått hockeyhår og et skjegg som så ut som stålull med såperester på Ullensaker Flyers kom seg endelig innenfor offensiv blålinje. Han putta sitt første mål antakeligvis noensinne og stupte så inn mot mål, hoverte, skrek og viftet med armene mot vår målvakt og ut av stålulltruten kom følgende: “take that you dickface”…****

Vi regner med at Teddy Tourette spiller denne kampen og…og tenker jo at er det noen som fortjener å få litt tilrop fra tribunen så er det denne kosegutten fra Ullensaker.. Egentlig fortjener han jo en strak høyre samt en mid-ice kjempebønne men siden man jo får 14 dagers utvisning for slike ting i en veterankamp så får vi nøye oss med total utdriting fra lektarna…

Bortsett fra underlige Teddy Tourette så er spørsmålene før kampen mange: Blir det flere tilskuere enn 17? (som jo er tilskuerrekord) og i såfall, har vi da nok vafler?  Kommer 5 Rekka? Kommer mammaen til Lars selvom Lars er å tråkker på sykkel? Får vi spille 3 periode denne kampen? Har Norwegian slutta å streike? Hvem var det egentlig som kom først, høna eller egget? Hvor møtes tog A og B når tog A drar fra Bergen klokka 14.00 og kjører konstant i 60 km/t og tog B drar fra Oslo og kjører konstant i 80 km/t?

Ja dere… spørsmålene er mange.. Noen får vi svar på og andre ikke…

Kampen spilles altså onsdag 11 mars klokka 20.30 i Schjongshallen.