Bloggingens opptur og nedtur..

One-hit-wonder innlegg...

Som innehaver av en blogg som innimellom treffer blink men som på det jevne egentlig bare treffer 100-ish lesere så må det innrømmes at det å figurere som topp 3 i Norge var en underlig følelse. At man ble lagt så til de grader merke til og delt blant så mange mennesker førte jo til at man faktisk ble litt stolt og selvom innlegget som ble delt ikke egentlig var av den trivielle sorten. Ja, vi er et fosterhjem var jo ikke ment som noe annet enn det du selv kan lese.

Dette var det som lyste mot meg i dagene etter innlegget ble lagt ut på trykk. Nettavisen var på epost og ville trykke på forsiden men pga private anliggender akkurat nettopp pga det med fosterbarn så lot de være i noen dager..og så var jo nyhetens interesse borte. Trine Grung fikk jeg og epost fra med ønske om god blogging videre. Det var jo hyggelig det :)

Dette er resultatet nå i dagene som har gått. Stemmen til en 45-åring er ikke så interessant i det store og det hele. De som ønsker kan jo selvfølgelig lete litt rundt etter innlegg men jeg tenkte jeg kunne linke noen av de som har trigget mest lesere i min tid som "skribent"..

Pappskaller i trafikken !

En mann og hårfjerning i intime soner

Oppdra ungen din selv!

Dusj naken for f***

Fellesdusj..eller ikke!!

Dødsveien Hønefoss - Oslo

Denne siste her er vel like brennaktuell enda som den var da jeg skrev den. Vi er i oktober og vi venter igjen på Kong Vinter med sitt flass.. Og det er vel ikke noe bombe at E16 ikke er nevneverdig bedre nå enn den var da.

Så kjære alle sammen som skal til fjells og hjem igje fra nå og frem til mai.. Ta det med ro. Det er bedre å sitte et kvarter lenger oppe på fredagskvelden på hytta enn å risikere livet for å nå frem kvart på ni istedenfor ni...

#blogg #toppblogg #lesere #klikk #opptur #nedtur

4 kommentarer

tujanka

12.10.2015 kl.21:51

Du må nok hive klærne og vise hva Ishockeyspillere har under polstringene. Shout det ustanselig på side 3 og finn på en skikkelig frekk oversrift, så tenker jeg den sitter rett i sikringbosen! Lykketil;-)

Geriatriks

12.10.2015 kl.21:57

tujanka: Hahaha... Det skulle tatt seg ut...

~Lin

12.10.2015 kl.22:15

jaja vi liker deg for det om du kun fikk en dag eller 2 i limelighten :D

Geriatriks

12.10.2015 kl.22:28

~Lin: Ler...

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits