Toppoppgjør: Ringerike - Grüner i dag klokka 19.00

Schjongshallen, Hønefoss klokka 19.,00 !!!


(foto: Sofie Alexandra Kitterød)

I dag tar altså Kristoffer Melin og resten av Ringerike Panthers imot serieleder Grüner til toppmatch i 1 divisjon ishockey. Det er derfor absolutt ingen grunn til å sitte hjemme og se på Dagsrevyen, Øyeblikk fra Norge Rundt, Fingrene av fatet, Hotel Cæsar (urghhh), Sinnasnekkeren, Meglerkampen, Storage Hunters, The Kardashians samt andre fjollete programmer når det i ditt nærområde skal spilles en toppmatch i nest øverste divisjon ishockey i Norge.

Kampstart er klokka 19.00

Selvfølgelig tar vi det for gitt at disse:


(foto: Sofie Alexandra Kitterød)

Kommer til å se mange scener som dette:


(foto: Sofie Alexandra Kitterød)

Så det er bare å dra rompa opp av sofaen, finne frem varme sko og godjakka, sette seg i bilen og innfinne seg i Schjongshallen senest 18.50 for du vil vel ha med deg strobelysinngangen samt en obligatorisk kaffe før match.

Kampstart er klokka 19.00

Vi sees og høres!

Ps! Legg meg gjerne til på Jimbo-33 på snap. Legger ut litt fra kamp pluss pauseresultater etc..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits