Vi dreit i kjøttkakene !

Det blir heller årets første...

Det blir middag så langt fra vegansk/vegetariansk som det går an å komme. Her skal det gnafles og gnages på det deiligste pinnekjøtt du kan tenke deg. Årets første er jo alltid det.

Selvsagt skal vi ha poteter og kålabi-stappe og.

Nå skal det sies at planen egentlig var kjøttkaker etc denne søndagen men siden guttelarven og jeg tilfeldigvis gikk forbi stativet med pinnekjøtt i går så kan man trygt si at der og da bestemte vi oss for å drite i kjøttkakene og heller gå for årets første (av mange) middager med pinnekjøtt.

Nå skal det sies at dette pinnekjøttet må komme fra håndforede dyr fra en seter der budeiene går med Gucci og Prada samt at bonden håndføner hvert eneste dyr hver kveld ved leggetid. Det kan også heves over enhver tvil at hvert eneste dyr har egen fysioterapeut som tøyer og bøyer på muskler og ledd. Det å betale 400-ish for en pakke pinnekjøtt er i drøyeste laget men måtte bare gjøres.

Nå skal det bare putres noen timer før tenna skal begraves i det deiligste kjøtt og diggeste kålabistappa man kan tenke seg.

God middag.

#pinnekjøtt #middag

2 kommentarer

frodith

30.10.2016 kl.17:10

Den overskriften hørtes rimelig ekkel ut :-D Å drite i kjøttkakegryta frister ikke til spising hvertfall :-D Men skjønner opplegget :-D

Geriatriks

03.11.2016 kl.19:57

frodith: Pinnekjøttet var fortreffelig ??

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits