George Michael har tatt kvelden.

Nok et offer for 2016...

Året 2016 har virkelig rydda vei i musikkbransjen. Det tynnes skikkelig ut i rekkene, og nå altså George Michael.

George, eller verdens største tøysegutt Goggen, var en del av duoen Wham som hadde som jobb å smelte damehjerter på 80-tallet. Last Christmas videoen de hadde der handlingen var 2 menn og 2 damer alene på hyttetur antar jeg var selve dagdrømmestoryen til tusener på tusener av damer... lite ante jo de dengang hvem som egentlig delte rom.

At George kom ut av skapet var nok like sjokkerende for all verdens damer som det var for menn da gutteromsfavoritten Samantha Fox kom ut av sitt skap.

Hvorfor husker jeg Wham så godt? Jo, jeg hadde en bil en gang der en kassett med Whams Greatest Hits var stuck i kassettspilleren.... Så når jeg var drittlei alt som gikk på radio så ble det Wham.. Det ble endel Club Tropicana etc da gitt.. Dette var selvsagt lenge etter de år da vi gutta skulle høre på (dengang) hardrockbandet Kizz, Dio, Iron Maiden og lignende, samtidig som vi lukka døra til gutterommet og hørte på Ti i skuddet på den lille radiokassettspilleren med opptaksfunksjon.

Jaja, nå begynner det hvert fall å bli knapt med tid for 2016 til å ta flere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits