Politiker-broilere med munn-diare..

og null arbeidserfaring!

Nå har det begynt..

Valg2017...

Er det bare meg som er drit lei av at papir- og nettaviser løper rundt som huggerne høner og ber om kommentarer fra de samme overambisiøse verdensfrelsende politikerbroilerne på Stortinget hver eneste gang en eller annen sak dukker opp?

Jeg er møkk lei av å høre om hva kaffe latte-pjatte-fratte-patte-jatte-smatte drikkende sokkerøykende asfaltunger, oppvokst på trikken på Grünerløkka i Oslo, mener om hvordan utkant-Norge skal løse sine problemer. De aner jo ikke hvordan det er å bo ute i "grisgrente strøk". Den eneste erfaringen det virker som de har er en biltur fra Oslo til afterski på Hemsedal og hjem igjen. Til opplysning kan jeg da oppklare at kafeen på Bromma ikke er representativt for Norges utkant...

Det virker som om politikerbroilerne uten annen arbeidserfaring enn operasjon dagsverk mener at Norge = Oslo og kanskje til nød de 3-4 andre store byene.

Det skulle f*** meg ikke vært lov å kunne bli valgt inn i regjering uten å kunne dokumentere minst 4 års reell arbeidserfaring. Jeg driter i at man helst skal ha unge folk i politikken.. først må man piiiip meg bli tørr bak øra...

Snart valg folkens...

Prøv å lukk ørene for hva politikerbroilerne i hovedstaden mener om resten av Norge.

 

#valg2017 #stortingsvalg #samfunn #politiker #politikere #sex #rumpe #rompe #kropp #pupper

-må jo ha med hashtaggs folk faktisk søker på og...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

46, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig.

Kategorier

Arkiv

hits