Den store DAB/FM-radioløgnen...

FM-nettet er jo ikke dødt....


Absolutt ikke en DAB-radio....

Dette er altså bilde av min utsøkte jobb-radio. En Prima Boy som har stått og surret hver eneste dag i, for å si det rett ut, en helvetes mange dager på kontoret. De første årene var den justert inn på P4, før jeg tok en avgjørelse midt i et alvorlig sinneutbrudd på grunn av en Right Price Tiles reklame og justerte meg bort fra P4 og inn på frekvensen til Radio Norge.

Overgangen fra den ene til den andre stasjonen gikk ganske greit, litt grøss på ryggen var det jo, men alt i alt gikk det greit. Musikken var stort sett den samme, reklamen likeså. Litt annerledes programmer. Silje og crew ble bytta ut med Loven og Co. Lite tips til Radio Norge: Flott med garanti for å ikke sende den samme musikken i samme arbeidsuke...nå gjenstår bare å ikke snakke om det fem hundre ganger om dagen..

Den store radioløgnen er jo da at FM-nettet legges ned. Det gjør det jo ikke. Det er kun "de store" radiostasjonene som slutter sende på FM-nettet. Lokalradioer etc kommer jo til å sende i mange år enda. Jeg lurer jo på hvor mange som har kasta fm-radioen sin på dynga i den tro at den ville være ubrukelig etter en viss dato.

Jeg har nå vridd på knotten på min Prima Boy, og i flere år fremover kommer jeg til å høre på Radio Metro. De skal etter hva de sier selv sende på FM-nettet i all uoverskuelig fremtid.

Alt "skvip-snakket" om at fm nettet slukkes har jo bare vært bullshit fra ende til annen fra de "store" kanalene for å få folk til å kjøpe dabbedidubbdabb-idiotiet.

Radio Metro, i bilen og på kontoret. Kjør radio!!

#radio #P4 #RadioNorge #RadioMetro #Metro #dab #DAB #FM #FMnett

4 kommentarer

Thomas Frydenberg

16.06.2017 kl.16:44

Godt at noen kaster lys over denne problematikken.

Geriatriks

19.06.2017 kl.08:23

Thomas Frydenberg: problematikk er det vel ikke...men fortsatt sier "reklamen" at FM nettet slukkes...som jo er feil.. det er de store kanaler som slutter sende

maiken

16.06.2017 kl.17:56

Tusen takk for tips! For noen løgnhalserda! Jeg har funnet frem gamle cd er til å ha på plass i bilen, for noe må man ha å bruke ørene til når man kjører. Jeg trodde virkelig at det var slutt på "alt"

Geriatriks

19.06.2017 kl.08:24

maiken: Radio Metro duger til bil-lyd det :)

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits