Norges dummeste gågate = ferdig

Endelig en gladnyhet. Fylkeskommunens idioteksperiment i Hønefoss avsluttes. Norgeshistoriens dummeste gågate blir igjen åpnet for trafikk.

Gågaten nær sagt ingen i Hønefoss ville ha eller skjønte noe av skal altså igjen åpnes for biltrafikk. Gågaten mer eller mindre uten et eneste tilbud for gående, som butikker og cafeer, skal endelig bli det Hønefoss vil ha igjen.

Noe av grunnen til at fylkeskommunen blandet seg inn i dette var jo gangtrafikken inn og ut av kjøpesenteret Kuben. De skulle selvsagt aldri gjort det, men for å blidgjøre de kan jo Ringerike Kommune for eksempel sende ut en tass eller to med hvitmaling og en gang for alle vise hvor veien skal krysses foran Kuben inntil pengene og de lovte tiltakene er på plass.

Lærdommen til fylkespolitikerne får være at de kan holde seg til å "politikere" der de normalt bryr seg, dvs i Drammen, hvis de ikke gidder sette seg skikkelig inn i en sak før de vedtar idioti.

På en sådan dag.

HURRA !!!!!!!

#Hønefoss #Ringerike #trafikk #gågate

Én kommentar

Thomas Frydenberg

22.06.2017 kl.10:36

Så bra at fornuften seiret.

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits