Forby damer i trafikken!

Eller hvert fall påbud om mer klær!

Vinteren er slutt. Endelig er det glatte føret over og vi kan igjen kjøre bil uten hjertet i halsen på grunn av all verdens dompapper bak rattet, for nå er det trygt. Eller er det egentlig det?

For med stigende varme kommer mindre klær. Fortauene begynner tyte av de flotteste damer med miniskjørt og andre kroppsavslørende plagg som får det å bruke mobil i bil til å være det absolutt minst farlige med bilkjøringen.

En liten historie fra virkeligheten: Det skjedde en kjedekollisjon på bybrua i Hønefoss. 3 biler involvert. Da sjåfør på bil 3, som var skyld i kollisjonen, steg ut av bilen fikk han følgende kommentar fra sjåfør i bil 2: "Du så a du og ja"...

Neida....

Jeg mener selvsagt ikke at damer skal være forbudt i trafikken eller at de skal måtte kle mer på seg. Påstanden er selvsagt bare tull og flås, litt sånn som politikerløfter. Jeg mener derimot at vi alle som bilister må konse kanskje litt mer om veien og hva som foregår der kontra hva som skjer på fortau og andre steder langs veien.

Hvem kjenner seg ikke igjen i å se kanskje litt i overkant mye på personene på fortauet for så å bli ganske så overrasket over stillestående biler foran seg. Hvem har ikke kjørt og sett ei snerten rompe på hva som bare må være ei usedvanlig pen dame på fortauet og deretter glant altfor lenge i speilet/bakover for å sjekke utseendet? (Jeg går ut ifra at damer har samme "problemet").

God sommer og kjør oppmerksomt.

#trafikk #bil #sommer #fortau #damer #menn #kropp #sexy

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits