Fossekallen Knøtter ca 1980

Det ble tidligere snakket fotball og minner fra tidligere tider. Jeg har rotet litt gjennom noen papirer i funnet endel fra den gang fotball for barn var "blodig alvor" med serietitler og cuper nært og fjernt.

Jeg håper det er greit for alle avbildede at dette vises.

Dette er nok et innlegg mest for lokale folk, men for andre interesserte: Vi spilte 11-fotball. Vi var "jævlig gode" i forhold til mye av det som vises i dag. Fremfor alt så hadde vi det morro.

Så: Bildeshow hovedsakelig fra 1980-81 :)

3 kommentarer

Thomas Frydenberg

24.06.2017 kl.18:36

Moro å ta vare på gamle avisutklipp. Ønsker deg en strålende kveld.

27.06.2017 kl.21:02

Hva tror du om ellefsen som har signert for Ringerike ?

Geriatriks

28.06.2017 kl.08:19

Anonym: Er ikke han en av de U20 spillerne som inngår i samarbeidet mellom Ringerike og Frisk-Asker? Blir spennende å se hvordan de, Ellefsen og Fuglesang, gjør det i 1 divisjon.

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits