hits

Hjemmelagde burgere p 1-2-3

Enkelt, greit og smakfullt, Brimi: ta deg ei bolle!

Slik lager du burgere fra bunnen av!

Som alltid starter kulinarisk briljering med ha de riktige ingredienser. I dagens varme er det ikke til unng passe p vskebalansen, s voalla, en stk duggfrisk.

Jeg gr i dag for kjtt fra ovnsrrkua. Denne rasen egner seg meget bra til burgere siden oppdrettere passer p at de ikke blir for store i omkrets rundt magen og derfor passer veldig bra p norsk type burgerbrd.

Finn frem steikepanna, sl p varmen og hiv kjttet oppi. Vel, ikke hiv da, du kommer til bomme. Legg kjttet i panna.

S er det finne frem burgerbrd.

Jeg gr denne gang for den litt mer raffe typen, den med fr p.

De er littegranne dyrere fordi det jo sitter en eller annen litt underbetalt gjeng og limer p ett og ett fr. M egentlig klage litt og, synes de frene detter litt lett av.

S kommer vi til punktet med lage mat fra bunnen.

Legg all burgerbrdbunnene p en tallerken. Jeg garanterer at det lage alt ferdig for s forske skyve bunnen innunder blir bare klin og sl..

Jada, jeg vet..sylteagurk.. Jeg liker det p burgeren...capiche!!

Pepperoni skal selvsagt ikke p burgeren, fant det bare i skuffen og fikk lyst "mvle" litt...

Litt keppsjupp m til..

Grnnsaker m ogs til... stekt lk der alts..

Rett fr ferdig m det krydres litt seff..

Legg kjttet fra ovnsrrkua p hver sin bunn m/tilbehr

Noen liker legge p osten mens kjttet fortsatt er i panna...JEG liker bare legge den p som dette..

Neste steg, og n hper jeg du ikke har kastet hamburgerbrdtoppene, er legge hamburgerbrdtoppene (phuuu) opp osten og vips, du er ferdig.

Der har du det: Hjemmelagde burgere (lagde de jo hjemme) laget fra bunnen av. Nytes selvsagt best med en duggfrisk.

#hamburger #cheeseburger #kjtt #ost #hjemmelaget #grnnsaker #l #Tuborg #mat #drikke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar