Vi er innlosjert i landet med vindbøller

...og duggfrisk til 2,95 pr flaske

Det tok ufattelige liten tid fra "gå til bilene" til vi faktisk var ute av båten, litt avgårde og minstemanns to første betraktninger kom: 1) Det finnes ikke butikker i Danmark, og 2) Oi...se alle de vindbøllene, her har jeg vært før.

Vi har ikke vært her før, men danske feriesteder ligner jo, og de såkalte vindbøllene ligner jo hvert fall på hverandre.

I skrivende stund ser snakkesaligus på dansk barne-tv, Professorius ser på film, Debattus sover, Fjongus leser bok og Gamlus, altså jeg, skriver dette. Om en liten stund skal vi sjekke området for aktiviteter og lekeplasser.

Første punkt på agendaen var selvfølgelig handling på (stapp en potet i halsen) Superbrugsen. Matbutikkene her får jo norske kjøpmenn og politikere til å grine (ikke dansk grine, som er å le, men norsk grine) på grunn av prisene. Grine, som i le, gjorde vi da vi så ting som dette:

Du får ikke dåse til 2,95 i Norge.

Nå nytes en dugg, brus, godteri, etc.. og roen senker seg.

To be continued...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits