Det verker fra lilletåa til venstre øyenbryn

Svetten renner i jevnere strøm enn fossen 17 mai. Pusten er anstrengt. Det gjør vondt å bøye seg. Hendene skjelver. Det verker i korsryggen. Vomma er for stor og litt i veien. Krampetendenser allerede i lårene og tildels strekk i leggene.

...og alt dette var bare på grunn av å skifte på seg hockeyutstyret etter 3 ukers pause.

Det var vårslepp, vel høstslepp egentlig i går. Sesongens første onsdagstrim gikk av stabelen for de rutinerte spillerene i Ringerike Ishockeyklubb i går klokka 20.00.

Det så egentlig ut som om det ikke hadde hvert pause i treningene. Hadde det ikke hvert for at mottak og pasninger ikke helt satt så kunne det hvertfall sett sånn ut. Det var luftige pasninger, flipp-flopper, mini-mottak og norske landslaget i fotballverdige pasninger til tider. Det var finter vi ikke skjønte vi gjorde, finter vi ikke visste vi gjorde, finter ikke sett siden Ole Konrad Solbakken stod på rødlinja i sine røde Titan-skøyter og klagde på backene.

Vi gjennomførte 1,5 time nonstop spill. Eimen av grillfett, svidd gris og gammel morro sitter nå i veggene i garderobe A i Schjongshallen. Det tar nok en stund før vi begynner svette blomsterduft og ikke etterdønninger av sommerkostholdet.

Søndag er det ny økt :)

#hockey #ishockey #2hockey

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits