Hei Oslo, er dere ikke dritt lei MDG nå?

Bør dere ikke gjøre noe? Går det ikke an å kaste et byråd?

I dag kom altså nyheten om 60 nye bomstasjoner i Oslo (sikkert kommet før, men jeg leste den i dag her: Akerposten <- klikk) som skal effektivt loppe alle som kjører bil i og til Oslo for enda flere kroner. Miljøvernbyråd Lan Marie Berg synes å være på et korstog mot alt som har med bil å gjøre, og jeg kan ikke annet enn å lure på dette kjære innbyggere i Oslo; Begynner dere ikke å bli dritt lei det hun gjør mot dere nå?

En ting er vi som kjører inn i Oslo en og annen gang, men dere, dere må leve med dette. Bom på bom på bom, og da snakker jeg egentlig ikke om de folka dere har valgt inn i byrådet, men om alle de nye bomstasjonene.

Det skal altså opp 60 nye bomstasjoner for å sikre at det ikke er mulig å slippe betaling, ikke er mulig å "snike" seg unna. Det spiller liksom ikke noe rolle om det jobbes med veien eller ikke, det skal bare betales. Et av argumentene MDG og spesielt Lan Marie har kommet med er at de vil ha et grønt indre Oslo... vel,  rekk opp handa alle sammen som kommer til å dra til Oslo sentrum for å ligge på plen, skate, leke på gresset eller gjøre andre ting.

Jeg skjønner ikke at ikke Oslos innbyggere gjør opprør, stiller mistillit, nekter å være med på dette. Jeg skjønner ikke at dere ikke tropper opp på hvor nå enn de holder til og sier:

"Nå er det nok. Du er spik spenna gæren. Dette vil vi ikke være med på"...

Dessverre er det slik at Lan Marie og MDG har, når de fikk litt makt, gått i "norskefella" og mener at straff er beste medisin for å få bukt med noe istedenfor å heller legge til rette for de gode tingene. OM feks kollektivtilbudene hadde vært gode og billige nok så ville nok mange flere benyttet seg av det slik at privatbillismen hadde stoppet litt opp. Det nytter jo ikke å gjøre BÅDE privat og kollektiv dyrere samtidig som nå er tilfelle.

Jaja Oslo... i 2019 kan dere vise Lan Marie og gjengen hva dere mener om alle de flotte tiltakene deres...ja om dere ikke finner en måte å bli kvitt de før det da...

#Oslo #trafikk #bom #bomstasjoner #MDG #kommunevalg #stortingsvalg #valg2017 #valg2019 #bil #biltrafikk #kollektiv #kollektivtrafikk #penger #økonomi #galskap #rasering #miljøtiltak

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits