Game of Thrones - Kort fortalt..

Det var med freidig mot -og et ganske stort hjerte for fantasy serier- jeg for en stund siden bestemte meg for å gyve løs på nå 7 sesonger av megahitserien Game of Thrones. Serien har stort sett blitt fortært på morgener (som har startet med pappa, jeg har bæsja) liggende på sofaen med kaffekoppen innen rekkevidde. Som en svoren fan av Conan så er dette med fantasy og sverdsvinging noe jeg liker godt, men jeg var undrende på om en så opphausa serie var noe jeg kom til å like.

Det skulle vise seg ganske så snart at dette var serien for meg. Blod, gørr, slåssing, krig, intriger og fiksjon er jo oppskriften på tonnevis med seere.  og liksom for å poengtere at "dette er Serien med stor S" så krydret de starten av serien med sex og pupper her, og nakne damer der. Det var nesten ikke måte på. Interessant å observere at nakenhets- og popularitetsskalaen også eksisterer i en serie som GOT. I starten var prosentandelen sex og nakne damer høy, men desto mer populær serien har blitt, desto lavere har den prosenten blitt. (digresjon)

Hva handler så Game of Thrones om?

Kort fortalt: Folk vil være konger/dronninger... og går bokstavelig talt over lik for å få det til. Intrigene og historiene om de forskjellige familiene og skjebnene er mange og særdeles interessante. Det drepes og svikes over en lav sko. Liv er mindre verdt enn et politikerløfte før valget. Hærer og folk ofres for den minste fordel. Snikmord og rene massakrer. Folk dør. Folk står opp igjen fra de døde. De døde vandrer og lager nye vandrende døde (har ikkenoe med The Walking Dead å gjøre). En av hovedkarakterene oppfostrer 3 drager som hadde vært nyttige å låne på en grilldag i våt skog. Fiender som må samarbeide for å kjempe mot en enda verre fiende..

Nåvel, jeg så siste episode på sesong 7 nå i morges. Nå må det ventes. Lenge....

Nå må jeg finne en ny serie.. det blir nok dessverre flere bæsje-morgener startende før fugla fiser.

#Gameofthrones #GOT #serie

 

2 kommentarer

frodith

03.09.2017 kl.19:56

En strålende serie :-) Liker du blod og gørr, og sex og sånt. Kjør på med Spartacus, eller Rome... ;-)

Geriatriks

08.09.2017 kl.13:40

frodith: ble noe science fiction... ikke sikker på valget :)

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits