Hei MDG; Jeg lurer på noe..

Orkaner, stormer, jordskred, etc, Norges feil alt sammen?

MDG står jo for et bedre miljø. Dette ønsker dere tydeligvis å oppnå ved å gå til ganske drastiske tiltak. Dere er et ganske nytt parti sånn i norsk målestokk og jeg skjønner jo da at dere føler trang til å markere dere slik at folk skal vite at dere eksisterer. Det jeg ikke skjønner da er at dere duster dere til ved å gå ut med påstander og snakk som folk bare rister oppgitt på hodet av.

I dag har for eksempel Rasmus Hansson gått ut og sagt at orkanen Irma mer eller mindre er norges feil. Norge borer etter olje og dermed blir det orkan i Atlanteren, logisk for alle det selvsagt...eller ikke...

Det jeg lurer på da:

1) Fantes det ikke orkaner før 1970?

2) Fantes det ikke naturkatastrofer før 1970?

3) Er det oljeboringens feil at det blir flom i Gudbrandsdalen hvert år?

4) Har MDG kalkulert faremomentet som oppstår da alle vindmølleparkene skal settes opp ute i havet for å erstatte oljenæringen? Det må jo et anstending nummer med vindmøller til ikke sant. Da må det jo bores hull i bakken. Disse hullene må fylles med betong med rimelig tøffe tilsetninger (heeeelt sikkert miljøvennlige) for å sikre gode fundamenter for hver enkelt vindmølle. Hvor mange vindmølller har MDG tenkt å sette opp? Tall? Kommer havbunnen til å se ut som en perforert papp-plate?

 

Takknemlig for oppklarende non-svada-svar på disse 4 enkle spørsmålene. Det er sikkert ikke bare jeg som lurer på dette.

#Politikk #politikere #valg2017 #AP #H #FRP #KRF #V #SV #SP #MDG #Rødt

2 kommentarer

sisselgu

07.09.2017 kl.10:13

Har lurt i lengere tid selv på akkurat dette :)

Vil du ta turen innom meg og lese dagens lille innlegg Tør vi slippe andre inn.

Ha en flott dag

Fra Sissel

Geriatriks

08.09.2017 kl.13:42

sisselgu: Tror de fleste beskytter seg mer og mer... fordi tillit ser ut til å forsvinne mer og mer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits