#44 Bjørnstad i baris på bordet!

Nå er den her, Pantherskalenderen! Kun kr 189,-

Dette er bordkalenderen du bare må ha. Kalenderen er laget i samarbeid mellom gutta og Gymbasic ved fotograf Toni Edvardsen. På bildet ser du Bjørnstad, Parks og Dalen teste Storelva i sommer.

Kalenderen ligger tilsalgs i kiosken i hallen samt hos Gymbasic. Nå trenger du aldri lure på når det er hjemmekamp lenger, du kan bare se bort på den excellente kalenderen du har stående på bordet.

Det er forøvrig helt greit å kjøpe kalenderen for en 200-lapp sånn at ikke kioskpersonalet trenger å drive å regne ut hvor mye du skal ha igjen hele tiden. Det koster å drifte laget så alle monner drar.

Så på lørdag tar du med deg 1 ekstra 200-lapp på kamp, altså i tillegg til inngangs-, kaffe-, vaffel- og sjokkispenger og kjøper deg en bordkalender for å støtte klubben og gutta.

#2hockey #ishockey #hockey #ringerikepanthers

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits