hits

Jims matblogg, del 32, Vrruller!

Men ikke noe vegetarskvip nei.

Dette er vrruller med svinekjtt, gulrot, lk og no sausegreier fra no skumle flasker fra innvandrerhylla p butikken!

Slik ser de alts ut da de er ferdig stekt i olje. Men; Dette er jo foregripe begivenhetenes gang.

Frst m man ha rispapir. Jeg som har trbbel med kjevle ut en pizzadeig er dypt imponert over den/de som klarer kjevle ut ris til snne firkanter. Derfor gr jeg p butikken og kjper ferdige firkanter istedenfor prve selv.

S btta med det rare i. Her lrer man seg etter hvert hvor mye man hiver oppi av hver ingrediens. Kjtt, lk, gulrot, klhue i raspet form, sauser jeg ikke kan uttale samt salt & pepper...det har jo alltid sjefskokker oppi. Dette rres sammen og s er man klar til rulle sigg.

Jeg bruker selvsagt stand-in til dette grisearbeidet. Rispapiret "limes" med egg som pensles p. Det er en helt klar fordel knekke egget opp i en kopp i r tilstand. Det gnukke et kokt egg bortp ala limstift funker ikke.

Vrrullene legges ferdig rullet i et sirlig pent og dandert fiskebeinsmnster. Hulter til bulter blir bare ehh..hulter til bulter..

Vrrullene stekes s i panne med masse olje (husk kjpe tidligere p dagen ellers m du ut og kjre da du egentlig har lyst montere en duggfrisk mot leppene). Vrrullene stekes til til de blir gyllenbrune.

Slik. De skarpeste av leserne vil kjenne igjen bildet fra litt lenger opp.. Kudos til dere.

Vrruller er fingermat. Jeg liker nyte de med litt chilisaus samt et glass saft.

Enjoy :)

Les ogs: Omelett for dummies

Les ogs: Pizza fra bunnen av

Les ogs: Sndagsfrokost: Beggstykker

Les ogs: Pinnekjtt, Steg for Steg

#mat #matblogg #matbloggere

6 kommentarer

julietalivstil: Yes :)

rteworld2: Var veldig godt :)

Vegetarskvip?? Hres ikke ut som du har smakt s mye vegetar, men kan opplyse at det ikke er noe skvip. Det blir som si at man ikke liker Tapas. Jeg kan ogs fortelle deg om alle fordelene for helsa, miljet og for dyra. Hadde glatt spist det der, uten kjtt vel og merke😉 Adina

Adina: Det var veldig godt :)

Skriv en ny kommentar