1 divisjon ishockey 2017-2018: Lørdagskampene

4 kamper spilt lørdag 14 oktober i 1 divisjon. 2 kamper skal spilles søndag. Jeg går ut ifra at begge lag som tapte i "reiseoppgjørene" ønsker revansje i dagens oppgjør siden de begge vel anså seg selv som favoritter i kampene. Nidaros forventet nok selv å ta Furuset, mens alt annet enn seier til Narvik mot Gjøvik vel ikke var i tankene engang til supporterne på puben oppe i nord.

Lørdagskampene var:

 

Nidaros - Furuset (lørdag)

Kampen(e) som for meg vil gi en pekepinn på om Nidaros er noe av det samme laget som i fjor denne helgen. Kampen endte til slutt med 1-2 (1-0, 0-2, 0-0) seier til Furuset som etter skuddstatistikk 32-18 kan virke noe urettferdig for Nidaros, men.. det er måla som teller og Furuset fikk ett mer enn Nidaros. Nidaros tar ledelsen rett før første pause i PP men taper andreperiode 0-2 og dermed kampen 1-2. 1-0 Wehn, 1-1 Isaho, 1-2 Tveten. Nidaros putter sitt mål i overtall mens Furuset putter begge i 5 mot 5. Furuset virker å ha satt laget nå og kan se ut til å være et bedre lag enn trodd før seriestart. Sterk borteseier.

Ny kamp i dag klokka 16.00. Ny seier til Furuset betyr lang vei opp tabellen for Nidaros.

 

Tønsberg - Comet

Tønsberg var ikke levnet mye sjanse i tippingen før kampen, og kanskje særlig ikke fordi motstander var Comet som gikk på "ei blemme" mot Furuset i sist match. Kampen ender med 3-7 (1-2, 0-3, 2-2) seier til Comet med skuddstatistikk 22-34. Tønsberg tar ledelsen 1-0 på hjemme-is men deretter putter Comet 7 mål uten at Tønsberg klarer svare opp. Tipper det er en andreperiode som står i fokus i forberedelsen til returoppgjøret. 0-3 og 5-13 i skudd er ikke en morsom periode. 1-0 Ozollapa, 1-1 Mikalsen, 1-2 Gintautas, 1-3 Egeland, 1-4 Gintautas, 1-5 Egeland, 1-6 Klang, 1-7 Mikalsen, 2-7 Skjønsfjell, 3-7 Karlsson

 

Hasle-Løren - Ringerike

Et Hasle-Løren som har plukket poeng jevnt og trutt så langt møtte Ringerike som har vunnet alle sine kamper så langt. Det begynner bra for Hasle-Løren sin del med 1-0 ledelse etter 1 periode, men derfra og ut er det bare Ringerike som havner i målprotokollen. Kampen ender med 1-5 (1-0, 0-4, 0-1) seier til Ringerike. Skuddstatistikk 26-36. I denne kampen ser man det Boork har jobbet med og ønsket seg lenge. Et lag som bare kjører på med sitt selv om de havner under 1-0. Bunnsolid av Ringerike igjen. 1-0 Sørvik, 1-1 Dalen, 1-2 Lystad, 1-3 Söderberg, 1-4 Hansson, 1-5 Ryttar.

 

Gjøvik - Narvik

Nok en kamp som pr skuddstatistikk burde endt i en borteseier men som ender med en 3-0 (1-0, 0-0, 2-0) hjemmeseier. Men, man kan si hva man vil: Vinner man en kamp 3-0 så fortjener man den seieren uansett statistikker etc. Gjøviks første poeng i årets serie kom mot tabelltopp Narvik. Bombe, smell, skrell..."gutta spilte bra i dag" var ordene jeg fikk, og det må de ha gjort. 3-0 er sterkt. Så kan man spørre seg om Narvik hadde det til overmål koselig på veien ned til Østlandet og kanskje trodde Gjøvik bare skulle overkjøres? 1-0 Pokorny, 2-0 Dahl, 3-0 Johannessen. Sterk hjemmeseier.

Ny kamp i dag klokka 14.00.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 #ishockey #hockey #2hockey

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits