1 divisjon ishockey 2017-2018: Det er måla som teller

Comet - Tønsberg

Det ble hjemmeseier, såvidt.

Comet - Tønsberg 3-2 e.sd. (1-1, 1-0, 0-1, 1-0). Skuddstatistikk 45-30. Comet tok imot et Tønsberglag som helt sikkert var ute etter å "reise kjerringa" etter 3-7 tapet hjemme i Tønsberg ishall. Det ble poeng på Tønsberg, noe jeg vil anta de er meget godt fornøyd med. Jeg har ikke sett noe av kampen så skal ikke mene/synse noe som helst om rettferdig/urettferdig resultat basert på 45-30 skudd, men gjentar bare: det er måla som teller. 0-1 Ozollapa, 1-1 Karrestad, 2-1 Høvik, 2-2 Proos, 3-2 Cizas.

 

Ringerike - Hasle-Løren

Jeg tippa feil.

Ringerike - Hasle-Løren 2-3 (1-1, 1-1, 0-1). Skuddstatistikk 37-15. Som i alle andre idretter der det er om å gjøre å score mål så er det hvor mange mål du klarer lage som teller og ikke antall sjanser du hadde. Ringerike burde avgjort denne matchen i 1 periode men klarte ikke putte mer enn 1 mål på mange relativt store sjanser. Hasle-Løren utlignet til 1-1 på et skudd som går i mål idet hornet går. Hvorvidt det var inne eller ikke mht klokka blir sånn sett uinteressant all den tid vi ikke har måldømming på video med ti-deler etc., dommer dømte mål.

Andre periode har såvidt kommet i gang da Ringerike tar ledelsen igjen, men nok en gang utligner Hasle-Løren slik at kamen står i 2.2 før tredje periode. Skuddstatistikk 19-4 i tredje periode betyr sånn sett ingenting all den tid det kun er Hasle-Løren som putter, på straffe. Dommer dømmer straffe fordi han mener Haslespiller er forbi da han blir trippet. 1-0 Parks, 1-1 Mørk, 2-1 Melin, 2-2 Sørvik, 2-3 Sørvik.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 #ishockey #hockey #2hockey

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits