hits

Get-liga kvalifisering: Gameday!

Det er søndag og tid for nok en runde i kvalifiseringen for Get-ligaen 2018-2019.

Kongsvinger tar imot Stjernen hjemme i Kongshallen (heter den det?)(jupp, bekreftet nå, Takk) for sin første hjemmekamp i kvalifiseringen, mens Narvik får besøk av Ringerike for nok et oppgjør mellom disse 2 lagene som hele sesongen lå i topp av førstedivisjon. Kongsvinger bør vel vinne hjemme mot Stjernen i dag om de ønsker kvitte seg med nedrykksspøkelset som lurker. 3 poeng i dag + 3+3 mot Ringerike/Narvik kan være nok.

Hvis jeg ikke tar helt feil så har Stjernen slått Kongsvinger i 4 av 5 kamper i år, 3 i ordinær tid og en på straffer. Den eneste Kongsvingerseieren kom på Kongsvinger. (målforskjell 21-9). Stjernen klarte i årets Get å spille seg til 44 poeng mens Kongsvinger klarte 20 poeng, hvorav da altså 4 av de mot Stjernen. Jeg håper det blir en bra match og god stemning i Kongshallen i dag. (og Stjernen-seier.. det passer Ringerike best).

Oppgjørene mellom Ringerike og Narvik har endt i 4 seire til Ringerike. 3 i ordinær tid og 1 på sudden. (målforskjell 15-6). Det er ikke så altfor lenge siden Ringerike var i Narvik. Da endte turen med en veldig overbevisende 1-5 søndags-borteseier etter en suddenseier på lørdagen. Om Ringerike klarer å sette tempoet og spillet som på søndagen så er seier i Narvik godt innenfor rekkevidde, Jeg tar det som sikkert at det blir meget god stemning i Nordkraft Arena i dag med tromme, blåsetut funnet i 17-mai-skuffen, knepping med fingrorna og generelt alt annet som kan lage lyd.

Man hører/leser mye om dagen. "Avstemminger" om hvilke lag man vil ha opp i Get. Jeg vil at det lag som sportslig sett oppnår opprykk skal være der, ikke basert på økonomi eller geografi. Du kan lese at man tror Stjernen kommer til å nærmest sette innpå oldboyslaget etter Get-kontrakt er sikret.. Jeg tror ikke noe sånt, jeg håper de gønner på helt ut. Du kan lese at veldig mange tror Lørenskog ikke får fornyet Get-lisens.. Jeg tenker også mitt, men velger å tro at dette har forbundet full kontroll på.

Jeg ønsker alle lagene, men spesielt Ringerike, Good Luck i dag. Kjør på, krum hempa, opp i ringa. Så håper jeg at hotellet der de bor har irish på dessertmenyen slik vi fikk ordnet her på en restaurant midt på 90-tallet. Har aldri spist så mye dessert noensinne etter søndagsmiddagen etter kamp ;)

 

Neste kamper:

Søndag 11 mars:

Kamp 1 : Kongsvinger mot Stjernen, og kamp 2 : Narvik mot Ringerike

 

Torsdag 15 mars:

Kamp 1Narvik mot Stjernen, og kamp 2 : Kongsvinger mot Ringerike

 

Søndag 18 mars:

Kamp 1Stjernen mot Ringerike, og kamp 2 : Kongsvinger mot Narvik

 

Torsdag 22 mars:

Kamp 1Stjernen mot Kongsvinger, og kamp 2Ringerike mot Narvik

 

Tabellen:

Stjernen 6 poeng, kan få maks 18 poeng

Ringerike 3 poeng, kan få maks 15 poeng

Narvik 3 poeng, kan få maks 15 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 12 poeng

 

Slutt å trykke på linker i messenger for F***

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 #ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv