hits

Utfor-merking på norske veier

Norsk vei på sitt aller beste

Etter en lang stund med rimelig begivenhetsrike og «morsomme» fall i utfor (bare innrøm det, det er litt derfor vi ser på utfor) på grunn av kuler og hopp som kom litt overraskende på, så begynte de med blåmaling i løypa for å advare.

Etter dette falt mengden av inspirerende fall i utforløypa drastisk ned og jeg er rimelig sikker på at seertallene også falt.

Dette har tydeligvis økonomiansvarlige i norske veimyndigheter fått med seg. Her har hodene sittet i lange møter med høyere smørbrød enn du kan tenke deg og pønsket ut dette tiltaket for norsk vei.

Nå har det altså dukket opp maling på asfalten rundt omkring. For å advare oss bilister og kanskje i særdeleshet motorsykkelførere om at veien er ødelagt. Jeg går ut ifra at det ikke bare er her at veimyndigheter tyr til dette tiltaket.

Istedenfor å faktisk gjøre noe med problemet så sprayer de rundt problemet og tenker at «vips, der var det løst».

Med det håpløst ræva veivedlikeholdet norske politikere har bidratt med penger til de siste 50 årene så kommer jo veiene til å se ut som grafitti-vegger om ikke altfor lange.

Men men.. det gjør kanskje ikke noe. Fortsette Rødt og MDG fremgangen sin så trengs jo bare stier til slutt...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv