hits

Hønefossrevyen 2018, i Gledeshuset

Full score på underholdningsfronten.

(bilde klippet fra nettsiden)

Endelig har jeg vært på revyen igjen. Det har gått unna et par år der jeg ikke har sett revyen, kokkos, jeg vet, men i dag var det endelig dags igjen.

Hønefossrevyen har flytta inn i Gledeshuset. Endelig er de vekk fra teltet bak hotellet. De er i et moderne, la oss kalle det kulturhus, et hus der det skal gledes. Det ligner altså ikke på noe slags hus du har besøkt på Reperbahn eller lignende.

Midt i Hønefoss ligger huset. Rett nedenfor fossen. Det er bar og restaurant selvfølgelig samt da et moderne lokale for revy og andre forestillinger.

Hønefossrevyen 2018 er midt i blinken for alle. Du trenger på ingen måte være Hønefossing for å ha en suveren aften på denne forestillingen. Det er humor og sang om hverandre med en meget morsom Jonas Rønning som spydspiss.

En høydare dette året er Morten Grøtnes sin nostalgitrip tilbake til slutten av 80-tallet og hans elsk for Raga-tekster. Bildet av Morten i slitte 501 og Ball-genser sendte meg rett tilbake til en tid jeg trodde jeg aldri skulle se igjen. Litt snurt for utelatelsen av Eikli-rampen i fortellingen men det får gå.

Dette var gull. Selvsagt er noen nummer bedre enn andre basert på personlig preferanse i humor osv, men alt i alt veldig enig i de gode terningkastene revyen har fått.

Det blir ikke 3 år til neste gang jeg går på revyen.

Gleder meg allerede :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv