hits

Taper England får damene mer juling...

Dette står å lese i avisen i dag faktisk..

Virkelig?

Det tenkte faktisk jeg.

Det viser seg at 26% av all vold i hjemmet i England skjer når England spiller fotballkamper. Dette tallet øker da visstnok til 36% om England skulle tape matchen.

Helt håpløst.

Jeg håper det ikke er slik i Norge også. Men, etter at samfunnet avslører mer og mer er jeg redd for at mange opplever dette her og.

Vold i seg selv er meningsløst. Vold mot familie er enda mer meningsløst. Vold mot kone/barn er så meningsløst vanvittig i seg selv, at det at fotballkampers negative utfall bidrar til å gjøre det verre er bare hinsides.

Den store taperen uansett er jo den som utøver vold. Joda, de føler seg nok store og som kongen på haugen der og da, veldig fornøyd med seg selv. Men de taper til slutt. Om det tar dager, uker, måneder eller år; Utøveren av vold taper til slutt. Blir alene. Mister alle. Alltid.

Det beste nå er jo at man kan anmelde vold i hjemmet og politiet skal ta det på alvor.

Min oppfordring om du har det slik.

Anmeld. Kom deg vekk. Ingen skal ha det slik.

Aldri.

#vold #stopp #anmeld #politi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv