1-div 2019-2020: Onsdag som var, og helgen som kommer

Ringerike knuste Tønsberg, Comet vant greit og Lørenskog satte spikeren 40 sek før slutt. 

 

Som tippet på forhånd ble det hjemmeseier på Hønefoss (13-3), borteseier på Gjøvik (1-5) og borteseier i Furuset Forum (4-6).

Nå skal det sies at tilogmed jeg som relativt ihuga Ringerikesupporter ikke hadde tanker på at det kunne bli så mye som 13-3 mot Tønsberg, men når rekka med Andresen, Jenssen og Naenfeldt fikk det til å stemme så rant målene inn, med Andresen som den store avslutteren.. 5 mål i en match er ikke dagligdags (da må du opp på oldboysnivå samt spise hockeymeny på Mækker’n på Gjøvik først).

 

De kalde fakta:

Ringerike – Tønsberg 13-3 (8-2,3-1,2-0) skudd 52-19

Gjøvik – Comet 1-5 (0-1,1-3,0-1) skudd 28-33

Furuset – Lørenskog 4-6 (3-3,0-0,1-3) skudd 20-35

 

Helgen 05/06 oktober:

 

Lørdag klokka 15.00  Nidaros – Gjøvik

Lørdag klokka 16.00  Ringerike – Tønsberg

Lørdag klokka 17.00  Lørenskog – Furuset

Lørdag klokka 17.00  Haugesund – Hasle-Løren

Søndag klokka 14.00 Haugesund – Hasle-Løren

 

Hvordan går dette da?

 

Nidaros – Gjøvik setter jeg til en H. Gjøvik sliter om dagen med å fungere som et lag (også uttalt av Gjøviks egen kommentator på Livearena i går), mens Nidaros ser ut til å ha funnet frem til noe som funker. Tror det blir en H på tross av at forrige møte endte i en 3-6 borteseier. Med denne kampen er 3 av 5 møter mellom disse to lagene unnagjort.

Ringerike – Tønsberg setter jeg også til en H, rett og slett med tanke på kampen på onsdag. Ringerike var bedre enn Tønsberg gjennom hele kampen. Utfordringen blir å ikke skli inn i denne kampen på ei skøyte og tenk på alle damene man skal sjekke opp på byen etterpå.

Lørenskog – Furuset settes også til en H. Lørenskog er et bedre lag enn Furuset. De vant borte og kommer høyst sannsynlig til å vinne hjemme også.

Haugesund – Hasle-Løren. Dobbeltkamp. Historiske kamper i Haugesund. I utgangspunktet tror jeg Hasle-Løren er bedre enn Haugesund, men tror også at entusiasmen bærer frem laget hjemme mot mer rutinerte H/L-spillere enn Haugesund møtte borte mot Furuset i sine første 2 kamper. Jeg er diplomatisk og setter en H og en B på dette dobbeltoppgjøret.

 

God hockeyhelg i 1-divisjon 🙂

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

 

Hvem er det som skriver denne bloggen?

Jim Gallagher. Inne i min sesong nr 41 for Ringerike Ishockeyklubb. Har 856 kamper (218 i junioravdelingen og 638 som voksen) for klubben og teller fortsatt. Er speaker på elitekampene og generelt hockeypunch.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg