1 divisjon 2019-2020: 6 kamper denne helgen!

Topp-oppgjør og bunn-oppgjør

 

Lørdag 19 oktober

15.00 Nidaros – Comet

16.00 Hasle-Løren – Lørenskog

17.00 Haugesund – Gjøvik

 

Søndag 20 oktober

14.00 Haugesund – Gjøvik

15.45 Furuset – Tønsberg

16.00 Nidaros – Comet

 

Tabellen ser slik ut før kampene:

 

Nidaros og Comet har begge 16 poeng og spiller om 6 nye poeng i Trondheim i helgen. Nidaros tapte og vant på straffer mot Ringerike forrige helg, mens Comet tok en søndag/onsdag overkjørsel av Tønsberg som oppkjøring til denne helgen. Begge lag har også bare 8 kamper spilt så skulle ett av lagene vinne begge her så skapes en 6 poengs-luke til det andre laget samt klatring forbi Ringerike med samme kampantall.

Haugesund med bare 6 kamper får besøk av Gjøvik med hele 10 kamper “under beltet”. Haugesund har imponert så langt i sesongen og får en ny tøff test nå. Haugesund som måtte klare seg gjennom forrige helg med bare 12 utespillere har forhåpentligvis flere klare denne helgen. Gjøvik opp og ned i prestasjoner så langt i sesongen men spilte bra mot et ungt og entusiastisk Furuset på onsdag og vant 6-2 hjemme i Fjellhallen.

Hasle-Løren har hatt en dårligere sesongstart mht poeng enn jeg kan huske på alle de årene jeg har fulgt med på 1-divisjon. Laget pleier ligge topp 3-4 alltid frem til jul…men har ofte dabbet litt av etter det (på samme måte som Grüner…) Denne sesongen har de ikke hatt resultater med seg og dermed lite poeng i forhold til tidligere. Lørenskog imponerer og imponerer denne sesongen og kan fort vekk imponere igjen denne lørdagen. Spillet ser ut til å sette seg mer og mer for hele laget og da fungerer Lørenskog bra.

Furuset – Tønsberg. Rundens desiderte bunnoppgjør. Furuset “stjal” en 3-poenger på Ringerike tidlig men siden da har det vært sørgelige greier med hensyn på poeng. De spiller med fart og entusiasme. For å bruke ordene til ekspertkommentator på sendingen fra Fjellhallen: Furuset jobber bra defensivt og gjør det bra i midtsonen, men i det de krysser offensiv blå blir det planløst i etablert spill. Tønsberg har 2 poeng, begge på straffetap, å skilte med etter 8 kamper. De har en to-tre spillere med skikkelig driv som er gode, men lider veldig når en eller flere av disse er skadet/borte. Jeg tror første 3-poengeren er på vei. Leser forøvrig at “Kalle” Karlsson snører på seg igjen og muligens er klar denne helgen.

 

Nidaros – Comet : Her tipper jeg 2+4 poeng

Haugesund – Gjøvik : Her tipper jeg 4+2 poeng

Hasle-Løren – Lørenskog: Her tipper jeg 3 bortepoeng

Furuset – Tønsberg: Her tipper jeg 3 bortepoeng

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey #sport #idrett

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg