1-divisjon: 3 kamper onsdag 14 oktober

Comet, Tønsberg og Gjøvik med hjemmekamper

Men først må man vel se på kampene som ble spilt i helgen.

Comet – Gjøvik 4-3 (2-1,2-1,0-1) skudd 36-34.

Hasle-Løren – Ringerike 0-7 (0-2,0-1,0-4) skudd 20-36.

Furuset – Nidaros 3-4 e.sd. (0-0,2-2,1-1,0-1) skudd 22-38

Tønsberg – Haugesund 2-5 (0-1,2-3,0-1) skudd 44-33

Lørenskog – Haugesud 8-1 (2-1,3-0,3-0) skudd 42-14

Hasle-Løren – Nidaros 3-5 (1-2,2-0,0-3) skudd 26-49

 

Ringerike, Lørenskog og Comet vinner sine kamper som forventet og beholder plassen på topp. Nidaros tar 5 av 6 reisepoeng og plasserer seg også topp4. Haugesund med 50% uttelling og går forbi Gjøvik med de 3 poengene på konto.  Furuset og Tønsberg nå likt i bunnen av tabellen med 2 poeng hver.

 

Onsdagens kamper:

Comet – Hasle-Løren klokka 19.00

Comet sleit mer enn ønsket mot Gjøvik. Om dette er fordi det ikke flyter i Comet om dagen, eller om det er Gjøvik som treffer på gameplan og nesten plukker med seg poeng fra Halden må nesten de involverte svare på. Hasle-Løren røyk på 2 tap i helgen og tok også et kraftig byks på utvisningsstatistikken spesielt i tredje periode mot Nidaros..med blant annet en 20min da kampen var slutt. Det bør ende i 3 poeng Comet i denne, med mindre Hasle-Løren treffer litt bedre med jobben i begge ender av banen. Comet på sin side ble “reddet av Gintautas” ifølge Halden Arbeiderblad. Ikke lest artikkelen men når du setter 2 pleier det å hjelpe. Berling med mål og 2 assist duger også. Ny-signering Plogås med assist. Jeg setter penga på en H her.

 

Tønsberg – Furuset klokka 19.00

Blir det årets første 3-poenger på ett av lagene her eller blir det tett og jevnt og sudden/straffer? Furuset med en god match mot Nidaros og tap 3-4 hjemme på sudden, mot Tønsberg som måtte se seg slått av Haugesund med 2-5 hjemme i sist kamp. Tønsberg med meget lite utvisningsminutter i den kampen spilte selv (ut ifra scoresheet) 5 ganger i overtall uten å sette puck. Det tar selvsagt tid å erstatte en avslutter som #20 Larsson var for Tønsberg i overtall, men det er nødvendig i den moderne hockeyen å ha en som tar det ansvaret. Jeg setter penga på en U her.. og bingo på sudden/straffer

 

Gjøvik – Ringerike klokka 19.00

Gjøvik så langt med 2 seire (Tønsberg/Furuset) sliter når motstander blir bedre, men fikk nesten samla troppene nok til å hente poeng i Halden. Det å produsere 34 tellende skudd på mål mot Comet er slett ikke dårlig og bør således være en tanke Ringerike skal dra med seg til kampen mot Gjøvik. Nå har ikke Boork for vane å fokusere på andre enn eget lag, men slipper man til Gjøvik i like stor grad og de begynner treffe ved siden av målvakt og ikke på målvakt så kan det fort vekk ende i mange mål. Ringerike har vunnet alle 7 kamper til nå. Verdt å merke seg er at de i tillegg til å vinne faktisk har scoret 7 og flere mål i 5 av kampene. Kun mot Lørenskog og Comet har tallene vært lavere. Jeg setter, ikke overraskende, en B i denne.

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg