1-divisjon: 4 kamper denne helgen

2 kamper lørdag og 2 kamper søndag

Som man kan se, Lørenskog går inn i helgen som serieledere. De vil også være det uavhengig av resultater i helgen siden avstanden ned til Ringerike er 6 poeng. Men; Som den skarpe leser kan se så har Lørenskog spilt 17 kamper pr nå mens Ringerike bare har 13 (mangler Tønsberg, Haugesund, Haugesund og Comet). Tredjeplassen er Hasle-Løren, fjerde er Gjøvik. Topp-tippede Comet er pr nå på en femteplass hele 20 poeng bak Lørenskog.

Tar du så en titt helt bort på høyre side av tabellen vil du så se “PCT” altså prosentoppnåelse av poeng. Skulle serien på noen som helst slags måte bli stoppet før alle er ferdigspilte vil den kolonnen bestemme plasseringen (om ikke jeg har misforstått helt greia)

Presisering:

Forbundets pressemelding i går har blitt endret litt på slik at den blir lettere å forstå. Det er altså slik at alle kamper i klassene mellom U13 og Elite berøres i form av at kamper på terminlisten etter 1 desember ikke utsettes/omberammes, de strykes bare. Fjordkraft, Elite Kvinner og 1-divisjon Menn skal forsøkes omberammes/spilles så sant det er mulig. (kan bli interessant med 3-5 kamper i uka mot slutten om enkelte lag får mer karantene).

 

Lørdag:

16.00 Hasle-Løren – Lørenskog

Returoppgjør fra onsdag. H/L ledet 0-2 etter 2 perioder borte mot Lørenskog. Tredje ble verre og med en god start for Lørenskog på perioden med mål etter 1:12 så fikk de flyten og dytta inn 3 pucker til og dermed 4-2 til hjemmelaget. Det blir for mye minutter på H/L i tredje og da slites nøkkelgubber ut, Lørenskog får overtak og da er de vanskelige å stoppe.

 

16.00 Furuset – Haugesund

Lagene har møttes 1 gang tidligere denne sesongen. Det var også i Oslo og resultatet ble hele 5-7 til slutt. Det var en heljevn kamp der skuddene endte 29-29. Andreperioden i den kampen er låst inn i et skap og kastet i oslofjorden for Furuset sin del. Perioderesultat 1-4 kronet med innslepp i overtall istedenfor å kunne gå til 4-4 og full match i tredje. Tredje begynte på 3-5, gikk til 3-6 tidlig -og da slapp Haugesund seg ned- og Furuset reduserte til 4-6 og 5-6 før Mallenius satt 5-7 11 minutter ut i perioden.

 

Søndag:

12.00 Furuset – Haugesund

Tidlig oppgjør. De med minst sukater i øya vinner matchen.

 

17.00 Comet – Ringerike

Endelig er Ringerike ute av karantene og skal spille kamp igjen. Spennende å se hva 10 dager uten skøyter på har gjort med laget. Småskader har hvert fall fått tid til å leges. Det eneste som er slitent nå er playstation-tommeltotter samt en og annen “tennisalbue”..

Lagene skulle ha spilt på onsdag så dette blir det andre oppgjøre de har denne sesongen. Det første endte i en 3-4 borteseier for Ringerike i Halden. Det var en jevn kamp, som vanlig mellom disse, men som Ringerike fikk overtaket på i tredje periode med resultat 1-3 (skudd i periode forøvrig 5-5)

 

Pengene settes på B, B, B, B 🙂

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg