1-divisjon; full kamphelg med 4 kamper lørdag og 2 søndag

Mange poeng å kjempe om denne helgen

Situasjonen før helgens kamper

 

Lørdag klokka 16.00 Hasle-Løren – Ringerike

Hasle-Løren tapte 7-4 borte mot Lørenskog forrige match mens Ringerike slo Furuset 1-8 i Furuset Forum. Hasle-Løren med 2 seire og 2 tap så langt i sesongen har gjort at de igjen er et par plasser lenger ned på tabellen enn de normalt har pleid å befinne seg. Ringerike har spilt 2 kamper mer enn Hasle-Løren til nå, har vunnet alle og leder derfor tabellen med 18 poeng av 18 mulige. Toget ruller videre sa man etter Furuset-kampen.. ja det gjør det sålenge man holder seg til game-plan og kjører på. Hasle-Løren og Ringerike har hatt mange tette jevne oppgjør og lørdagns oppgjør blir helt sikkert spennende det og. Når det er sagt blir det en B på langoddsen

 

Lørdag klokka 16.00 Comet – Gjøvik

Comet startet serien med 3 strake seire før de møtte veggen i Trondheim og deretter måtte se seg slått av Ringerike hjemme i Halden. Gjøvik ligger midt på tabellen etter 2 seire, 2 tap og ett tap på sudden. Konturene av noe bra begynner å komme på Gjøvik men det mangler fortsatt litt på de riktige valgene utpå isen. Comet er stort sett bunnsolide og kommer ikke til å gi fra seg mange poeng i kampen om toppen gjennom sesongen. Tror ikke Gjøvik er sterke nok til å vinne i Halden. Setter en H her.

 

Lørdag klokka 16.00 Furuset – Nidaros

Furuset på ingen måte fått noen drømmestart på sesongen. Nå skal det sies at det vil hjelpe med fullt lag og Alvarstein/Jordhoy i stigene matchform utover. Hopen er vel snart med igjen og? Nidaros slo Comet hjemme sist match (30 september) og jeg regner med det er et kampsugent ungt trøndersk lag som kommer til østlandet denne helgen. Jeg tror Nidaros blir for sterke for Furuset, men skulle Furuset få orden på det defensive kan rutinerte spillere som de nevnt tidligere være med på å skape den roen de trenger forover for å sette pucker og vinne match. Jeg kjører en U for å få opp oddsen.

 

Lørdag klokka 18.00 Tønsberg – Haugesund

Tønsberg heller ikke noe drømmestart denne sesongen. 3 tap først, så et lyspunkt mot Hasle-Løren hjemme før det ble en tung aften på Lørenskog. Haugesund skal nok være en mer overkommelig motstander hjemme for Tønsberg enn det Lørenskog var borte. Mye avhenger her av minst mulig minutter så Åman og hans venner ikke får boltre seg for mye i PP. Haugesund med seier og tap forrige østlandstur sist helg leter nok etter minst 3 poeng denne helgen. Tønsberg skal og må slås om Haugesund søker topp 4 mot mars og sluttspill. Det blir en U på denne også.

 

Søndag klokka 13.00 Lørenskog – Haugesund

Lørenskog uten lørdagsmatch tar imot Haugesund med kamp i beina til tidligmatch på søndag. Det tror jeg blir utslagsgivende på toppen av styrkeforholdet for utfall av denne kampen. Lørenskog virker å ha satt laget skikkelig nå og kommer til å bli mer og mer vanskelige utover. Haugesund avhengige av å demme opp tempoet til Lørenskog for å få et resultat med seg denne søndagen før retur Haugesund. Det blir en H her fra meg.

 

Søndag klokka 14.30 Hasle-Løren – Nidaros

Begge lag med kamp i beina fra dagen før. Hasle-Løren bør være møre og gode etter møtet med Ringerike. Nidaros det samme mot Furuset som slett ikke er lette å spille mot om de får litt tak på motstanders spill. Hasle-Løren normalt gode i PP så mye av nøkkel for Nidaros er å la være å sitte på gærne siden. Det samme må Hasle passe på og.. det hender det renner inn minutter der og ved en og annen «tilt».. og da blir det vanskelig å vinne. Jeg setter en B på denne.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg