1-divisjon ishockey: 3 kamper lørdag 17 oktober

Ringerike, Nidaros og Tønsberg med spillefri helg

Med lørdagens runde har så og si alle lag unnagjort “femte-kampen” mot alle lag og vi begynner i ukene etter med dobbeltkamper onsdag/lørdag eller da lørdag/søndag slik som sesongen har sett ut i flere år nå. Vi begynner vel også da “jaget” etter 16 spilte kamper og det å ligge på topp da om noe skulle skje koronamessig. Forbundet har ikke presisert noe rundt mitt spørsmål -som jeg kan se- om antall kamper avhenger av kun antall, eller antall+må ha møtt alle minst 2 ganger (det innlegget kan du lese ved å klikke HER).

Det er vel bare Nidaros, Haugesund og Tønsberg som ikke har spilt sin femtekamp etter lørdagens runde. Tønsberg kjører 3 kamper mot Nidaros 18-19-20 desember, og Haugesund kjører 3 kamper mot Nidaros 15-16-17 januar for å få femtekampen unnagjort.

Ringerike har aldri hatt en seriestart slik som denne sesongen. 8 strake er et meget godt utgangspunkt for videre spill. Utfordringen nå for Ringerike, blir som for Comet hadde da de vel kom til 17 strake, å ikke slippe seg ned eller ta lett på kamper mot lag plassert i bunn av tabellen.

 

Onsdagens kamper:

Comet – Hasle-Løren 4-6 (2-2,1-2,1-2) skudd 47-33

Tønsberg – Furuset 4-3 e.sd. (2-1,1-0,0-2,1-0) skudd 44-36

Gjøvik – Ringerike 2-7 (1-3,1-3,0-1) skudd 30-39

 

Lørdagens kamper:

Hasle-Løren – Gjøvik

Hasle-Løren vinner mot Comet i Halden og må sies å være favoritter i denne kampen mot et Gjøvik som ikke får uttelling på lassevis med sjanser hver eneste kamp de spiller. Hasle får nok et relativt billig mål (stolpeskudd dømt inn?) i første mot Comet, men et Comet med vanlig sting ville gått det av seg og tatt denne matchen. Det viser seg altså stadig vekk at slipper topplagene seg bare småprosenter ned i intensitet er alle lag med å kjempe om poengene. Gjøvik opplevde samme mot Ringerike..men heldigvis for Ringerike hadde Johansson en god dag på jobb (bortsett fra på første målet til Gjøvik)

 

Furuset – Lørenskog

Furuset røyk på sudden mot Tønsberg og må nok sies å være store underdogs i denne matchen. Når det er sagt så er jo dette en kamp som i et heldig Furuset-øyeblikk kan vippes i deres retning…men da må tempoet til Lørenskog ned. Det er ikke alltid moro å spille dritthockey., men muligens må Furuset litt mer dit..hvertfall i og ut av egen sone. Offensivt har de masse kvaliteter…det gjelder bare å komme seg dit uten å få en haug baklengs i prosessen. Lørenskog med stø kurs også i år mot topp4 og sluttspill.

 

Haugesund – Comet

Kun lørdagskamp i Haugesund denne helgen. Et normalt hjemmesterkt Haugesund får besøk av Comet som har en trangere start på sesongen enn mange trodde basert på tropp og signeringer gjort før seriestart. Ingenting unormalt på Haugesund, Philip Åman har dobbelt så mange poeng som nestemann på lista i laget, det spørs vel om de to-tre neste gubbene må litt opp i produksjon om Haugesund skal håpe på topp4 i mars. På Comet er det Berling, Gintautas og Kopperud som har plassert seg godt på topp av lista.. heller ikke unormalt.

 

 

Sluttspillet pr nå:

Ringerike mot Comet og Lørenskog mot Nidaros i best av 3 kamper

 

Kvalifisering pr nå:

Narvik, Stjernen, Ringerike/Comet og Lørenskog/Nidaros

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg