1 divisjon ishockey; Lag og tropper

Det drar seg til mot sommer

Det virker som om serieoppsettet er klart men ikke offentliggjort enda. Comet skriver at de starter 14 september så da er det vel sånn cirka den datoen for. I og med at det er 9 lag i serien så blir det jo ett daffe-lag hver runde så helt likt antall kamper blir det sjelden i denne serien kommende sesong.

 

Hvordan står det så til mht antall spillere etc akkurat pr nå (morgenen 18 juni)

Ringerike har pr nå 2 målvakter, 7 backer og 9 løpere offentliggjort. Det betyr vel sånn sett at de høyst sannsynlig ser etter en 3-4 løpere til for å komplettere stallen, muligens også en back for å kunne rotere slitasjen litt.

Comet har pr nå 2 målvakter, 3 backer og 7 løpere offentliggjort. Det er i tynneste laget så om Comet ønsker å presentere full tropp innen feriemåneden tar til så kan vi vente oss bra med nyheter fra den kanten fremover.

Hasle-Løren har etter hva jeg kan se ikke presentert noen spillere enda. Ganske normalt fra Oslo-laget det.

Gjøvik har pr skrivende stund presentert 1 målvakt, 5 backer og 10 løpere. Her kan vi nok forvente 1 målvakt og et par backer innen rimelig tid før troppen kan sies å være nære komplett.

Nidaros står så langt med 1 målvakt, 5 backer og 7 løpere. Det har stått stille ganske lenge på offentliggjøringen av nye signeringer fra Trondheimskanten en stund. Vi får tro de dukker opp ganske snart.

Tønsberg har også en ganske så tynn stall offentlig pr nå. 2 målvakter, 2 backer og 6 løpere. Ikke noe god oppkjøring for Tønsberg som venter med oppussing i egen hall, men vi får tro de ikke blir for skadelidende av det.

Furuset presenterer spillere jevnt og trutt og er nå oppe i 0 målvakter, 3 backer og 9 løpere. Det sier seg selv at et par målvakter og 3-4 backer samt 3-4 løpere er på blokka for signering.

Lørenskog er den tynneste stallen så langt offentlig. 1 målvakt, 1 back og 2 løpere så langt. Aner vi ketchup-effekt på offentliggjøring av spillere utover?

Haugesund har så langt offentliggjort 2 målvakter, 4 backer og 5 løpere. Haugesund hadde en liten peak på offentliggjøring for en stund siden men så har det vært ganske rolig siden.

 

Jeg tar det vel egentlig for god fisk at troppene er ganske komplette på trening om dagen. Formaliteter og papirer som ikke er skrevet under er vel gjerne det som gjør at vi utenfor eliteadministrasjonen ikke får se det fulle bildet helt enda.

Fortsatt ligger tabelltipset for sesongen på Ringerike, Comet og Gjøvik i toppen, med Lørenskog som en utfordrer litt avhengig av hva de ender opp med som lag. Resten av lagene tror jeg ender mye tettere enn tabellen ga i fjor. Litt spent på hva Haugesund får til med blandingen av importer og de som var med å spilte laget opp.

 

Så;

Tar gjerne imot epost på [email protected] eller melding på messenger med bekreftede spillere/link til liste. Andre nyheter mht tropp/stall er også velkomment.  Legg meg også til på snap: Jimbo-33

 

 

Ringerike

Målvakter:

Fredrik Johansson, Mathias Landa

 

Backer:

Dennis Ryttar, Andreas Adolfsen, Robin Bjørnstad, Håkon Opheim Engh, Nikolai Dalen, Tobias Skaarberg, Nils Fuglesang

 

Løpere:

Michael Söderberg, Fredrik Dahl, Petter Ellefsen, Thomas Lystad, Mathias Holst Jenssen, Joachim Jensen, Even Tangen Fosse, Kristoffer Melin, Dustin Parks

 

 

Comet

Målvakter:

Marcus Dahl, Kristian Høvik

 

Backer:

Simon Westin, Patrick Karlsen-Wessel, Jesper Nipe

 

Løpere:

Håkon Vaglen, Ole Sydvold Johannessen, Henrik Holme, Alexander Høvik, Herman Kopperud, Paulius Gintautas, Anders Pedersen

 

 

Hasle-Løren

Målvakter:

 

Backer:

 

Løpere:

 

 

 

Gjøvik

Målvakter:

Andreas Johansen

 

Backer:

Vetle Sveen, Oscar German, Morgan Opheim Mathisen, Erik Rønning Sve, Ulrik Løvdal

 

Løpere:

Mads Heidenberg, Simen Hoel Johannessen, Even Langdalen, Daniel Karlsen Stensrud, Amund Nyland, Eirik Slåsletten, Joachim Eriksson Rostad, Sander Olsen, Leonards Rimjans, David Volf

 

 

Nidaros

Målvakter:

Peter V. Strøm

 

Backer:

Sigve Bråten, Marius B. Kristoffersen, Sivert L. Wannebo, Sander H. Skålvoll, Tommy Hansen

 

Løpere:

Erlend E. Johnsen, Andreas Svedlund, Joakim V. Hofstad, Mathias E. Jonassen, Sande Valde, Ole Christian W Larssen, Isak Caldwell

 

 

Tønsberg

Målvakter:

Noah Basterås-Bøhn, Mark Vlahovic

 

Backer:

Adrian Emil Rasmussen, Daniel Losnedal

 

Løpere:

Jens Pedersen, Håkon Kvernberg, Remy Gaussen, Szymon Oberc, Andreas Egidius, Jan Magnus Larsen

 

 

Furuset

Målvakter:

 

Backer:

Markus Opsahl, Nicklas Jonathan Norrefjord, Eirik Hopen

 

Løpere:

Niklas Sunstad, Patrick Kaas, Trym Auren, Ludvik Frydenberg Aas, Espen Pedersen, Kasper Wold, Ludvik Frydenberg Aas, Jon Rafoss, Sivert Garvik

 

 

Lørenskog

Målvakter:

Julian Nylen

 

Backer:

Kevin Berg

 

Løpere:

Patrik Vaakanainen, Jonas Grønstad

 

 

Haugesund

Målvakter:

Mats Stemre Smedsrud, Miro Hämynen

 

Backer:

Didrik Wågsæther, Jaska Ojanperä, Sebastian Kjos, Daniel Brandshaug

 

Løpere:

Thomas Fosmark, Joachim N. Raa, Henri Sandvik, Philip Åman, Gabriel Bjørnson

 

 

 

Så, det var de jeg har oversikt over pr nå. Tar gjerne imot epost på [email protected] med bekreftede spillere/link til liste, eller finn meg på FB og send meg meldinger der som noen gjør.

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg