1-divisjon ishockey; Lørdag 19 september braker det løs!

3 kamper lørdag og 2 kamper søndag!

Lørdag:

Nidaros – Lørenskog, Tønsberg – Ringerike og Haugesund – Hasle-Løren

Søndag:

Haugesund – Gjøvik og Comet – Furuset

 

Nidaros mot Lørenskog droppes i gang klokka 14.00 i Leangen om ikke noe spesielt skjer mht korona og nedstengning av arrangementer innen den tid. Nidaros må opp i stroppen når Lørenskog kommer på besøk. Det Nidaros presterte i bortehelgen mot Gjøvik var ikke all verden og kommer til å ende med mye må till Lørenskog selv om det er hjemmebane Nidaros. Lørenskog var kvikke mot Comet og vant fortjent i Halden. Fortsetter de slik kan det hende de gjentar bedriften fra i fjor. 3 av 5 mål settes i overtall.. et PP jeg synes var planmessig godt og utført.

Haugesund med 2 hjemmekamper, 2 hjemmekamper som heldigvis blir spilt fordi det kom inn nok penger til at styret i Haugesund synes det var forsvarlig å kjøre i gang sesongen for a-laget. Det betyr jo også for Haugesund at alle de nye spillerne vel da er klare for sesongen? Så gjenstår å se om laget klarer heve seg de hakkene de trenger for å komplettere Åman slik at ikke alt står og faller på hans evne til å sette pucker.

Hasle-Løren fortjener floskelen “vet hvor målet står” om man skal se på resultatet mot Furuset i kampen på lørdag. 2-10 i Furusethallen lar seg høre for H/L som ikke akkurat hopper etter Wirkola med tanke på fjorårets sesong. Nå skal det sies at 0-6 i første gjorde vel at de aller fleste bare ville bli ferdig med den matchen. Vanskelig pr nå å se hvor det skal ende for Hasle-Løren, men tipper de kommer til å nyte godt av Larsson sin overgang fra Tønsberg.

Ringerike har hatt en god sesongoppkjøring. Flere og flere spillere melder seg på og pr nå har laget 2 femmere som produserer hver kamp samt 8-9 mann til som går inn og gjør jobben i alle deler av spillet. Ringerike er best når de setter stor fart forover og dytter på inn i sone. Vanskelig å ikke trekke frem Eriksson, Eriksson og Söderberg som spillere med stor avslutningskompetanse og ro i boksen til å sette puckene.

Tønsberg har en seier mot Furuset under hjelmen før de i morgen 15 sept skal møte samarbeidsklubb Sparta hjemme i Tønsberg ishall. Tønsbergsupportere var meget fornøyd med sine spillere i Furusetkampen.. vi får se hva de klarer mot et Sparta-lag jeg synes var gode mot Lillehammer. Et helt klart og stort tap for Tønsberg det at Larsson har reist til Oslo og H/L før denne sesongen.

Gjøvik drar også til Haugesund og “nyter godt av” Hasle-Lørens kamp mot Haugesund dagen før. Gjøvik med seier og tap mot Nidaros må opp i ringa spesielt defensiv for å få resultater. Mot Haugesund kan man ikke slurve i egen sone for da er blant annet Åman raskt der.

Comet virket tunge og stinne av trening i kampen mot Lørenskog. Comet “redder” resultat til anstendig ved spisskompetansespillere som Gintatutas, Kopperund og Cizas. Kamoens øyeblikk er da Gintautas drar løkkafinta forbi Lørenskog-backen og setter skiva i taket. Jeg regner med det slippes opp på treningsmengde nå for å sette formen inn mot søndag og Furuset på besøk slik at flere får mer sprut i beina.

Mye tap for Furuset i sesongoppkjøringen. Like lekk bakover kan bety mye mål for Comet i sesongåpningen. Opp i ringa, krumme hempa, hva som helst.. Stopp baklengsene først, lag mål forover når det er fikset. Så at Jordhøy var på plass, så mer en nok rutine til å sette pucker. En av mine tidligere trenere sa “max 4 bakover… og det er max”.. Tror Furuset bør begynne der.

 

Gjetting pr i dag:

Lørdag: Borte, Borte, Hjemme

Søndag: Borte, Hjemme

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg