1 divisjon ishockey: Lørenskog på topp

Lørenskog, Comet Ringerike; Det er tabell-toppen pr 21 oktober 2019

Alle 3 med 10 kamper og hhv 22, 22 og 21 poeng.

Luskende rett bak er Haugesund, Nidaros og Gjøvik med 17, 16, 15 poeng på 8, 10 og 12 kamper. Brøkregnere som vi alle er ser jo da at Haugesund, som overrasker alle (kanskje ikke seg selv?), hvis de fortsetter å ta poeng som de har gjort, kommer til å lede 1-divisjon på spilte 10 kamper for alle lag. Hasle-Løren, Furuset og Tønsberg danner baktroppen med 10, 7 og 2 poeng på 9, 10 og 9 kamper.

 

Det skal spilles 2 kamper onsdag, 1 kamp fredag, 3 kamper lørdag og 3 kamper søndag.

23 okt: Furuset – Tønsberg og Lørenskog – Hasle-Løren

25 okt: Haugesund – Tønsberg

26 okt: Haugesund – Tønsberg, Hasle-Løren – Ringerike og Lørenskog – Nidaros

27 okt: Haugesund – Tønsberg, Lørenskog – Nidaros og Comet – Furuset

 

På en liten uke skal altså Haugesund og Tønsberg kjempe om 9 poeng. Lørenskog skal også spille om 9 mulige poeng fra onsdag til søndag.

Haugesund kan fort vekk plusse på 9 poeng etter den helgen og vil da ha 26 poeng. Nå mistet de en spiller til i helgen, da det var en som var så uheldig å brekke låretbeinet/lårhalsen, så en allerede liten stall ble enda mindre. Haugesund stilte med 14 utespillere på søndagsmatchen, på hjemmebane. Det er forsåvidt greit det, men hvor slitne blir de 14 når de nå skal møte Tønsberg hjemme fredag, lørdag og søndag? Det å ha en ekstra løperekke å bruke kan bli gull verdt for bortelaget om ikke Haugesund får skrotet frem noen flere spillere.

Furuset vant mot Tønsberg i helgen og har vel ikke ambisjoner om noe annet på onsdag. Lørenskog vant borte mot Hasle-Løren og inntok tabelltoppen. De gir nok Hasle-Løren, som har startet sesongen usedvanlig svakt mht poengfangst, kamp til døra om 3 poeng på onsdag også. Skjønt, jeg venter på at det løsner for Hasle-Løren.

I helgen kommer Nidaros til Lørenskog. Nidaros kan med seire klatre helt opp i toppen sammen med de 3 lederlagene, men vinner Lørenskog begge vil de ligge hele 12 poeng foran nettopp Nidaros. Nidaros kun med 2 bortekamper så langt så vanskelig å si noe om bortepoeng kontra hjemmepoeng enda.

Ringerike skal til Lørenhallen på lørdag og må nesten vinne for å holde følge med toppen om det viser seg at Lørenskog og de andre topplagene plukker 3-poengere. Ringerike burde være “på hugget” nå etter kamphvile nå når de andre var i aksjon.

Comet har også bare en kamp i perioden, slik Ringerike har, og det er mot Furuset hjemme i Halden. Det bør ende i en sikker 3-poenger, spesielt etter 2 sterke 3-poengere i Trondheim i helgen.

 

Så får man tippe litt da:

(legg gjerne inn kommentarer med egen tipping)

 

23 okt: Furuset – Tønsberg (H) 2+1 poeng

23 okt: Lørenskog – Hasle_løren (H) 3+0 poeng

25 okt: Haugesund – Tønsberg (H) 3+0 poeng

26 okt: Haugesund – Tønsberg (H) 3+0 poeng

26 okt: Hasle-Løren – Ringerike (B) 0+3 poeng

26 okt: Lørenskog – Nidaros (H) 3+0 poeng

27 okt: Haugesund – Tønsberg (B) 1+2 poeng

27 okt: Lørenskog – Nidaros (B) 1+2 poeng

27 okt: Comet – Furuset (H) 3+0 poeng

 

 

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey #sport #idrett

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg