1-divisjon: Korona-dritt ødelegger helt tabellrytmen

Du skal være rimelig løk om du ikke har fått med deg at alle spillere og stab involvert i dobbeltmøte Ringerike – Nidaros nå er i karantene med de følger det får mht utsetting kamper

Det var altså etter dobbeltmøtet på Hønefoss at en spiller på Nidaros testet positivt på covid-viruset hjemme i Trøndelag. Straks gikk det ut melding til begge klubber og begge lags spillere og involvert stab gikk i karantene. Pr dags dato har jeg hørt at 6 spillere totalt på Nidaros har testet positivt. Så langt har ingen på Ringerike, meg bekjent, har testet positivt så langt.

Dette gjorde jo da at Ringerike ikke kunne dra til Haugesund denne helgen for dobbeltkamp. Nidaros kunne selvsagt heller ikke dra til Halden. Ringerike sin hjemmematch mot Comet (onsdagsmatchen) er også utsatt. Fra før av skal jo Ringerike også hente opp matchen mot Tønsberg. Den skal vel gå 15 des.

Slik som folk driver og driter i smittevernsbestemmelser rundt omkring nå er ikke bra. Dette gjør at jeg også tror det kanskje haster med å få alle lag opp på 16 kamper-ish slik at kampantall i serien blir tilsvarende dobbel serie. Definisjonen man går etter er fortsatt litt ullen, men tekst pr nå sier at serien må spilles med kampantall tilsvarende dobbel serie.. det står ikke noe om at alle lag må ha spilt 2 kamper mot alle de andre lagene. Så, 8×16 = 128 kamper. Nå har det blitt spilt 122 kamper..så da nærmer det seg den magiske grensen for 1-divisjon om forbund/land bestemmer seg for å stoppe spill og rangere tabell slik som forklart før.

Prosentvis tabell topp 4 er Ringerike 89%, Lørenskog 79%, Hasle-Løren 59%, Haugesund 57%-  På sisteplass ligger Tønsberg med 11% uttelling.

Hasle-Løren og Lørenskog vant sine matcher i går relativt klart mot Tønsberg og Gjøvik. Ingen kamper i 1 divisjon i dag, så da er det bare å myse på Frisk-Asker – Manglerud Star i Fjordkraft-ligaen isteden. (FA seier der gjør om min 50-lapp til en 400-lapp, så heia heia FA)

 

Når det gjelder dette med koronasmitte og utbredelse..

Følg smittevernsreglene, ikke hør på gærneheia Kari Jaquesson…

Kari Jaquesson synes Covid-19 er et pinglevirus

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg