1-divisjon.. Må jo spilles ferdig selv om avgjort

Narvik og Grüner er klare, men serien må jo spilles ferdig.

 

I dag spilles så full runde som mulig i 1-divisjon. Grüner er hvilelaget siden de tross alt ikke har flere kamper igjen å spille i årets serie. Narvik, Gjøvik og Furuset blir også ferdig denne helgen, mens Comet, Hasle og Tønsberg må vente til onsdag med å pakke bagen for sommeren. Nidaros og Storhamar møtes neste helg for å bli ferdige.

Nidaros får altså besøk av Furuset denne helgen. Trondheimsdamer; Det er bare å shave legsa og pynte seg, jeg antar Furuset kjører en liten avslutningsmiddag på byen i kveld. Kampene betyr ingenting egentlig annet enn ære og hat mot tap, så man kan jo håpe på to severdige kamper.

Narvik er på tur til Gjøvik. Fjellhallen skal fylles en siste gang denne sesongen. Serievinner har nok lite lyst på to dårlige opplevelser nå før Get-kval så jeg tipper mindre inntak av Donaldbrus enn andre ganger Narvik har vært på Gjøvik. Gjøvik har vel også lyst å vise at det de har gjort etter jul ikke skal være det man husker fra denne sesongen som startet så bra.

Storhamar YA får besøk av Comet. Comet som er slått på målstreken mht kvaldeltakelse har vel ikke all verdens å spille for sånn sett, de blir nummer 3 uansett resultat. Storhamar YA har offentliggjort at laget forsvinner fra 1 divisjon etter ferdigspilt serie, muligens uten at spillerne er helt enige med sportssjef (eller no) Mads Hansen (nei, ikke han, han andre, hockeyspeller’n) i den beslutningen. Mye motivasjon hos YA og lite hos Comet kan bety morsom kamp.

Tønsberg får besøk av Hasle-Løren. Pip åpent oppgjør som kan bety knokkel-kamp. Dette er vel også noe av det siste som skjer i Tønsberg ishall før den lukkes og låses og skal ombygges. Ombyggingen skal tydeligvis gjøres av de samme folka som lager sånne minutt-for-minutt tv-serier for makan til lang byggetid skal man lete lenge etter. Schjongshallen fikk fullstendig ny innmat pluss pluss på en kort sommer. I tønsberg skal det være stengt i rundt et halvt år… etter hva jeg har fått med med… Men, det blir sikkert fint til slutt..

 

 

Hvem har igjen hvem?

Comet: Sto, Sto

Grüner:

Narvik: Gjø, Gjø

Gjøvik: Nar, Nar

Tønsberg: H/L, H/L

Hasle: Tøn, Tøn

Nidaros: Fur, Fur, Sto, Sto

Furuset: Nid, Nid

Storhamar: Com, Com, Nid, Nid

 

Tabellen…og hva kan oppnås.

Narvik, 30 kamper, 76 poeng, kan max oppnå 82 poeng

Grüner, 32 kamper, 70 poeng

Comet, 30 kamper, 64 poeng, kan max oppnå 70 poeng

Hasle-Løren, 30 kamper, 50 poeng, kan max oppnå 56 poeng

Gjøvik, 30 kamper, 41 poeng, kan max oppnå 47 poeng

Nidaros, 28 kamper, 36 poeng, kan max oppnå 48 poeng

Tønsberg, 30 kamper, 35 poeng, kan max oppnå 41 poeng

Furuset, 30 kamper, 23 poeng, kan max oppnå 29 poeng

Storhamar YA, 28 kamper, 7 poeng, kan max oppnå 19 poeng

 

Konklusjon:

Narvik er seriemester

Narvik og Grüner er klar for Get-kval

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg