Jada…jeg spiller golf…

Men uten bukse til 5000,- og Hankø-looken på plass…! På meg finner du ikke rutete nickers, hvite knestrømper, lilla piquet skjorte og sixpence på hue… Nix, jeg er ikke no jåle på golfbanen.. Jeg dæljer til golfballen i vanlige klær uten så mye som er snev av Bærumssyken i seg..

Datoen er 20 april..jeg har aldri spilt golf så tidlig på hjemmebanen min, Tyrifjord Golfklubb, plassert ute på Storøya i Tyrifjorden. Jeg har spilt 3 dager på rad nå og banen er meget fin for årstiden å være.. Mitt spill er også overraskende bra til årstiden og i dag endte det med at jeg spilte bedre enn mitt handikap skulle tilsi.. Meget urutinert å skrive seg ned nå før min egen turnering om en måned…men pyttsann..

Apropos turneringen.. De som vil være med må ta kontakt med meg!!! Asap!! Men sorry alle dere damer som nå kastet dere over tlf og mail… Dette er noe så flott som en ren herreturnering.

Nåvel… Her kommer noen bilder fra dagens tur på Tyrifjord 🙂 Legg spesielt merke til at Tyrifjord Golf mener at spillere ikke vasker seg nok og derfor med jevne intervaller setter på dusjen.. I dag med det morsomme utfallet at det ble en regnbue på utslagsstedet…men ikke no gull i bøtta…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg