Hockeynytt: Hybrid-icing !

…og biting er ikke lov..!

En ny icingregel… Her kommer en liten forklaring slik at du på lørdag ikke må rive vaffelen ut av munnen for å skrike på icing når det rett og slett ikke er icing.. Men:

Nå er det jo sånn at det blir litt meningsløst å bli forklart den nye hybrid-icing regelen uten å først forstå den vanlige icingregelen.. Så her kommer : Icing for dummies!!

Når spiller befinner seg på egen banehalvdel (5), dere husker fra tidligere “hockey for dummies” innlegg at banen er delt i to av en rødlinje (3), og spiller pucken helt over den forlengede mål-linje (1) i angrepssonen (altså innenfor den blå linjen (2)) så kalles dette defensivt spill og man blåser for icing og dropper pucken helt tilbake i eget lags sone. Tilleggsstraffen er jo og da i tillegg at laget som lager icing ikke får bytte mannskap før spillet igjen er igang.

Regelen frem til nå har jo vært at dommere blåser for icing bare pucken krysser den forlengede mållinje. Dette var jo en forandring som skjedde rundt 1990 (eller no). Regelen før dette var at om pucken ble spilt inn og en forsvarer jaget etter og touchet puck først så ble det blåst men om en angriper satset alt og touchet puck først så fortsatte spillet. Denne gamle regelen var jo en pine for angripere og en glede for taklingsglade backer..som jo da lot angriper slippe frem inn i rundvant jagende etter icing-pucker for så å krøste nevnte angriper så godt som det lot seg gjøre… Nåvel…

Hva er så Hybrid-icing?

Hybrid-icing er en mellomting mellom den gamle skikkelig morsomme deilige fantastiske krøste angripere til de grader at de har lyst å gå og dusje icingregelen og da den gørrkjedelige nye regelen vi har brukt endel år nå..

Nå skal dommer vurdere og/eller se hvem av angriper/forsvarer som først krysser/vil krysse en tenkt linje strukket mellom droppepunktene (4). Er angriper først så skal spillet gå.. Er forsvarer først så skal det blåses icing.

Denne regelen i tillegg til en presisering om at det ikke er lov å bite!! motspillere samt at det ikke er lov å ha med seg Ipad for å spille candy crush eller lignende på benken er vel det nye man skal ha med seg før seriestarten i morgen!!

Da ønsker vi Panthers lykke til og vel møtt til en ny sesong.

– slåssing er fortsatt ikke lov

– det er fortsatt kaldt i hallen

– har ikke oppsett Geriatriks enda

– kaffen er god

– ta på møssa

– knæppa med fingrorna..

– trening på søndag klokka 20.00

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg