Den skal tidlig krøkes…

Som god tribunebrøler skal bli..!!

Ringerike Panthers serieåpnet i dag mot tippet opprykksrival Narvik på hjemmebane…og hele 365 tilskuere var på plass for å oppleve dette..

Spenningen var til å ta og føle på… Ville vaflene være like gode som i fjor? Ville kaffen være like svart og varm som i fjor? Ville trommisen klare å holde heia-heia takten som Knut “Den Klare” og “Håkan Styrkedråper i skogen før kamp” setter igang? Ville like mange klage over kulden i hallen? Ville gutta på isen i det hele tatt høre at 5 Rekka er på plass? Alle disse spørsmålene får andre svare på..

Nå kunne jeg skrevet mye om matchen og om hvordan Panthers gikk seg bort på 0-1 målet.. Eller litt om returmålet til Uttakleiv til 1-1.. Jeg kunne og lagt ut i det vide og det breie om håndleddskuddet til Westman til 2-1 eller det samme type skudd som ga 3-1 ved Baarnhielm.. Rett i korsan reduseringen til 2-3 kunne og fått spalteplass sammen med 3-3 straffemålet etter at Hopen prøvde på en dobbel nelson med omvendt livtak.. 4-3 Engblom, 5-3 Stadsvik og 6-3 Thoreson burde og fått en en halvside hver sammen med den profesjonelle benkesittingen til Tomter og Bakketun..

Men…det gidder jeg jo ikke.. Jeg velger heller å trekke frem dagens tribuneøyeblikk da brødrene Amble på Narvik lett-roughet litt med Melin og Vennstrom og alle fikk 2 min i “fryseboksen”.. Brødrene fikk selvsagt ropet “Ut med pakket” med seg som seg hør og bør på vei ut av banen..og da alt roet seg og det ble stille igjen kommer dagens rop fra en liten tass på ca 4 år stående nede ved glasset…

“UT MED TORSKEN”…!!!!!

#hockey #rop #panthers #unge #brøl

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg