Ringerikes Blad i slåsskamp fella..?

Det er ikke det ishockey handler om..

Ringerike Panthers er et topplag i 1 divisjon. Alle motstandere som kommer til Schjongshallen eller som tar imot Panthers i sin “hule” har 20% overtenning for å være det laget som tar skalpen på Panthers. Det betyr at det er tenning… Det er spenning… Det er testosteron… Det er vilje.. Det er et ønske om å vinne..

Når alt det er tatt inn i hodet av deg som leser så er det en ting til som må vites.. Vi hockeyspillere, ja jeg sier vi, vi beskytter målvakta vår.. Uansett årsklasse så går vi inn og deler ut “juling” til de som ikke lar målvakta være i fred.. Vi beskytter en medspiller som ikke er klar for taklinger og annet hardt spill.. Målvakta er utrustet for å redde pucker..ikke noe annet..

Men kjære Ring Blad og andre medier.. Gruff foran målene er ikke slåsskamp.. Litt face-wash er ikke slåsskamp.. Dytting og pushing er ikke slåsskamp.. Det gjør dritvondt å få ei hockeykølle klonka opp i nøttene.. Det gjør dritvondt å bli slått bakpå leggen/låret.. Det gjør dritvondt å få bakenden på hockeykølla i ribb-bena.. At det da blir gruff betyr ikke at det er slåsskamp.. Det er gruff..!!

Jeg ønsker meg at dere ikke fokuserer på “gruffet”… Jeg ønsker at dere omtrent ikke nevner det engang.. Det hjelper ikke på rekrutteringen heller..

Skulle to stk faktisk slåss så okay..nevn det.. Nevn at en spiller på hvert lag kranglet om hvem som var den fineste dama på tribunen og tok et oppgjør i rundvantet..

Skriv om sporten.. Skriv om farten.. Skriv om spenningen.. Skriv om hvor dedikerte spillere, apparat, trenere, foreldre, familie og alle tilskuerne er til vår sport..

Det er det interresante… Ikke gruffet..

#hockey #gruff #slåss

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg