Politikere som “finner” penger…

Underlige greier det der altså..

Stadig vekk og særlig selvfølgelig i forbindelse med valg og/eller budsjettforhandling og behandling så dukker det opp uttrykk innenfor politikk og penger.. “Fant en million” er den siste overskriften her i lokalmiljøet da politikerne plutselig hadde en million ekstra til barnehagene…

Hva skjedde da egentlig? Var det plutselig en representant som i ferd med å dubbe midt i et møte som da kongsbergknekken var skikkelig på plass og panna nesten berørte knea plutselig utbryter : “jøss, se her’a.. Det ligger jo en mill under stolen til Olsen jo…”!!!

Eller var det rett og slett en eller annen tjukkas i lokalstyret som midt i et skikkelig langt møte strakk så godt som han kunne på seg med den følge at t-skjorta spratt som ei stålfjær oppunder manboobsa og ut av den store midtvalken spratt fjernkontrollen, en tennisball med navlelo, to krølla tippelapper, littegranne ostepop fra helgen og en mill de hadde leita lenge etter… “Jøss, var det der den millen til barnehager var”….

Det er nok sånn mine damer og herrer at lokalpolitikerne er wannabe-stortingspolitikere og kommer til å budsjettere med smalhans til alle inntil klagene kommer…og da er det på leting etter millioner…samme hvor…penger er penger..

#politikere #penger #finne #lete #budsjett

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg