Hey hey suckers!!!!

Vennlig hilsen Lefdal…

Det er 2 juledag og julefreden sitter fortsatt godt i ryggraden på de fleste av oss.. Julefrokosten, eller brunch om du vil, er fortsatt preget av å spise opp all maten vi laget julaften akkompagnert av rundstykker og normalpålegg.. Plutselig banker det på døra.. Hvem i all verden tenker vi…før vi ser at det er han hyggelige gutten som selger VG på dørene.. Det er -16 ute så han og søsteren går halve runden hver. Nåvel, jeg kjøper nå en avis jeg da før jeg tusler inn i stua med frokosten min samt da avis som fortsatt er knitrende kald..

Frisk i minne over alle grunkene som har gått ut av norske lommebøker de siste dager over hele den norske nasjon tenker jeg så at det skal bli godt å fylle hjernebarken med noen non-økonomiske tanker.. Men du så feil jeg tok..

Det var bare å åpne avisen.. Tilbud, tilbud, tilbud, tilbud… Det er som om Lefdal har kjøpt andre juledagsutgaven av VG… Det er ikke måte på hvor mye reklame det er for tilbudsvarer i avisen.. Det er nesten så jeg tror det er Lefdalavisen som har kommet bare utspedd med litt nyheter… For meg så betyr det Lefdal, Expert, Elkjøp og alle andre tilbudsbutikker nå starter med kun en ting:

Hey hey Suckers!!! Se hva du kunne ha betalt for varene…hvis du bare hadde giddi å venta…!!

Min oppfordring til alle: Kjøp neste års julegaver på januarsalget slik at disse butikkene kan sitte med skjegget fullt av postkasser, annonser i svart/hvitt og fine farger, varer for millioner samt slagord oppfunnet med sterk migrene og bustete hår.. Personlig synes jeg det er en bedriten tradisjon med romjulssalg og nyttårssalg.. Kjør adventssalg da vel..så vi kan nyte godt av det før jul.

Idioter!!!

#jul #julaften #romjul #julesalg #nyttårssalg #lefdal #suckers

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg