Kom igjen a Kongen…

Bruk makta di litt…!!!!

Ærlig talt…Jordbærmus….

Nå begynner det å bli nok svulstige mennesker i friluft i dette landet Kongen så nå synes jeg det er på tide at du begynner å ikke bare drikke kaffe med regjeringen hver fredag men og at du begynner å “konge” litt i ledige stunder.. Du har jo masse plass og ledige mørke rom på Akershus festning for eksempel..

I de senere årene så har vi jo måttet både se, høre og lese om svigersønnen din for å nevne en av den såkalte “nye vinen” av kunstnere…samt at datteren din har ramla rundt i universet med sine egne livsteorier og syn på det meste.. Dette har jo på en måte vært til å tolerere…det var tilogmed til å leve med da svigersønn og fotografen hadde eget tv-program…men nå.. Nå har begeret tippa over..

Nå har altså champagne- og rompeentusiasten over noen med filmen Dis på samvittigheten gitt ut en erotisk roman med så mye metaforer for det ene og andre i seg at språkrådet har proklamert at de er aldeles tomme for svulmende metaforer og har stengt dørene for sommeren.

Nå Kongen…nå er det rett og slett på tide å sette kongefoten ned og konge skikkelig noen dager for å renske opp i dette vissvasset av oppkomlinger som skal brøyte seg frem med rompa først..

Vet ikke om det er noe fangehull på slottet eller på Akershus jeg…og er det ikke så synes jeg du skal hyre noen til å lage det Kongen…men ikke bruk Statsbygg da…det blir for dyrt…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg