Sorry HBK.. Men dere failet for flere år siden..

Mye er sagt om HBK i det siste i aviser og på nett. Det snakkes om videre nedrykk og konkursspøkelse som lusker i skyggen. Det snakkes om kostnadskutt og lønnskutt, satningskutt og oppsigelser, omorganisering og alt det flotte som følger med en bedrift i nedgangstider… Alt dette snakkes det om på bakgrunn av hvordan tingenes tilstand er nå samt hvordan klubben har gjort det de siste par år..samt selvfølgelig hvor de har feilet i den samme tiden. Dette er greit nok det, det må gjøres når det nå engang ser ut som det gjør på stadion og i regnskapet.

Jeg har dog en påstand…

HBK failet og begynte å grave sin egen grav da de første gang rykket opp i tippeligaen..enkelt og greit..

Hvorfor sier jeg det? Jo fordi HBK gjorde i mine øyne generaltabben over alle generaltabber.. De pælmet ut nær sagt alle de spillerne som hadde sliti i årevis for klubben i sitt hjerte og henta inn “fotball-nomade-horer” som skulle berge plassen for de høye herrer. Det klarte de jo ikke..og i prosessen slutta de lokale spillerne å tro på noe plass på laget eller i troppen.. Vel, nomadene berget ikke plassen..de løp rundt på kunstgresset og var mer opptatt av sveisen sin og å få minst mulig svetteringer under armene på tross av den alltid oppofrende Frode Laftons påjag etter innsats.

De siste årene har HBK vært mer eller mindre prisgitt innsatsen til penge-spillere uten hjerte for annet enn lommebok, hårvoks, clean shave og et særs dårlig ønske om å ofre annet enn tid til trening og kamp. Borte er vinnerviljen til Frode. Borte er ofringen til en lokal spiller for en lokal klubb. Borte er gløden. Borte er innsatsen.

Helt ærlig HBK-spillere… Det må jo hvertfall se ut som dere gidder…som dere vil…som om det betyr noe.. Sorry for kraftuttrykket som kommer nå altså: Men vi ofrer faen meg mer som oldboys-ishockeyspillere enn dere gjør som betalte fotballspillere…!!!!

Til alle som måtte lese dette: HBK kunne sparket trener og hele apparatet og ansatt Ferguson… Hadde ikke hjulpet en dritt.. Det er spillerne som må gjøre jobben.. Løpe løpe løpe, ofre, ha vilje, ha gnist, ha glede, ha ønske om å skape noe sammen med klubb, ledelse, frivillige samt tilskuerne. Men da må de drite i penga og gjøre det for gleden først og fremst.

Så hva synes jeg.. Berg det som kan berges. Begynn på nytt. Bli kvitt fotball-nomade-penge-horene.. Fyll opp lag og tropp med de som virkelig vil dette!!!

Det rådet går egentlig til alle klubber…i alle idretter.. Det går på rævva tilslutt om du ikke tar vare på de lokale talentene.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg