Å bli svindlet på nett…

Hvor dum går det an å bli….

 

 

Stadig vekk dukker det opp artikler om svindel på nett, epost, tlf og lignende… Unnskyld meg altså…..men hvordan i hule heiteste går det an å bli så kørka at man går på disse svindelforsøkene… er det ikke noe fornuft igjen oppe i pappskallen på den/de som mottar eposten eller sms’n?

 

Hva er det som får en person til å tenke…”Oii…se her du… en prins i Nigeria trenger min hjelp… jeg må bare la han få låne kontoen min etter at jeg har satt inn penger som han trenger til å klargjøre saker på hoffet”….

Hva er det som får en person til å si… “Oiiii…..er du blakk….jammen jeg skal da sende 40 000 til flybillett til deg jeg, vi må jo se til å få truffet hverandre endelig”… når nettflørten bedyrer at h*n har midlertidig gått tom for penger…

Hva er det som får en person til å tenke… “Oiiiii kuuuuult….har jeg vunnet i det spanske statslotteriet….jeg husker jo ikke engang at jeg har tatt lodd… og så trenger jeg bare fylle ut detaljene om meg selv på skjema og betale en avgift så får jeg hele gevinsten rett inn på konto”….

Hva er det som får en person til å tenke….”Oiiii…æsj da…er grandonkelen min i Papa ny Guinea død og jeg er eneste arving…. Jeg visste ikke engang at jeg hadde en grandonkel jeg…jaja…jeg får betale advokaten for å gjøre papairarbeidet jeg da og så gi de kontonummeret mitt for å kunne motta arven”….

Hva er det som får en person til å tenke…”Oii…det var rart…jeg som aldri har hatt med Nav å gjøre i det hele tatt og så vil de at jeg skal ringe de for å bekrefte at de har riktig kontonummer på meg”….

Hva er det som får en person til å tenke… “Oiii….har de tulla med konto og pin-koden min i banken…jaja…jeg får oppgi begge deler i denne eposten jeg da så de får rettet det opp”….

 

Hva er det som får folk til gang på gang å gå på dette????

#svindel #Nigeriabrev #nettdating #banksvindel #nav-svindel #fornuft

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg