Hei Miljøpartiet De Grønne… Hva med joggeskoavgift?

Sykler du til jobb med joggesko på?…. Dobbel avgift !!

Miljøpartiet De grønne vil at alt skal bli dyrere….bortsett fra grønnsaker da… så nå er det bare å vente på biffavgift, pølseavgift, burgeravgift for å nevne noen nye avgifter MDG vil innføre i matveien…men om du klarer å servere dette med økologiske grønnsaker til.. ja da går det opp i opp fordi MDG vil fjerne momsen på økologiske varer. Om noen så klarer å finne opp økologisk diesel nå så er jeg redda hvertfall.

Om det kalles en skatt eller en avgift er jo for oss vanlige folk rett og slett revnende likegyldig…det er samma greia… Det blir som den gang jeg trente U10 fotball-laget til guttungen i sin tid og jeg la blant annet vekt på at vi skulle oppføre oss ordentlig.. Vi var på kamp og en av motspillerne fikk ballen relativt hardt rett i nutsacken og en av våre spillere med en rå latter peker og sier “hahaha….han fikk fotballen rett i balla!!!”… hvorpå jeg ser på han og sier “eyyyy, sier vi sånn……?” som stopper munnen på han et lite øyeblikk..før han så kommer med: “ehhh….øhhh… i pikken?”….

Det er jo ikke måte på hva slags tiltak denne flotte gjengen med lekepolitikere -“Vi var ikke klar over at det var så mye å gjøre og at pressen skulle følge oss så nøye”- ønsker å innføre i Oslo. I og for seg så er det jo en snedig tanke det…ikke en eneste privatbil innenfor Ring 3…vel, annet enn politi, sykebiler, brannbiler, varebiler, busser, drosjer og alle de andre som bare simpelthen må tillates å kjøre innenfor.. Men, dette tiltaket, slår ikke det litt ihjel det ikke lenger fullt så hemmelige forslaget vedrørende merinntekter på parkering innenfor Ring 3? Hvis det ikke er masse privatbiler der så blir det jo ikke behov for særlig feilparkering…eller?

Jeg regner jo med at det kun tar nanosekunder fra til og med politikerne i MDG skjønner akkurat det til det begynner å hagle inn forslag om nye avgifter for å demme opp for dette tapet av innkomst av kroner i statskassa på toppen av alle andre avgifter som betales fra før av… Og da ville vel ikke MDG vært MDG om ikke forslagene var noe i nærheten av disse her?

Joggeskoavgift: Massivt oppsving i kjøp av joggesko borger jo for en ny avgift på joggesko.. Hva med et eget joggeskodepartement?

Sykkelavgift: Stor investering i nye sykler som tåler bruk i 5 år fremover gir grunnlag for en avgift.

Sykkelhjelmsavgift: Sier seg selv..flere sykler = flere hjelmer = flere avgifter..

Sykkelparkeringsavgift: Hvorfor skal man få parkere sykkelen gratis på jobb? Fordelsbeskatning?

Dusjeavgift: Man må dusje etter sykling til jobb.. Hvorfor skal det være gratis? Fordelsbeskatning?

Fortausslitasjeavgift: Mange nye mennesker på fortauet gir mye mer slitasje. Fortausbommer?

Det er jo rett og slett ikke måte på hvor mange måter det kan hentes inn penger for å dekke opp den tapte inntekten som biltrafikken -hvor uendelig plagsom den måtte være- i Oslo tross alt gir. Man kunne jo tenke seg at idet du for eksempel smetter inn i Bogstadveien enten ved Slottsparken eller på Majorstua så står det fortausbommer.. Putt på en femmer og så kan du gå…

 

#bommer #trafikk #Oslo #avgifter #skatter #MDG

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg