Vi har Iron Tom Tyson Mosengen !!

Men det forhindret ikke et stortap 10-5 for Geriatriks borte mot Jutul Oldtimers.

Kom hit så skarru få knoke !!

Nå skulle man kanskje tro at de tapre menn på Ringerike Geriatriks hadde utviklet en ny taktikk for ishockeykamp som sa noe som at “Hei gutter, nå lar vi mostanderne få en 7-8 mål i første periode og så ser vi om vi klarer ta de igjen i 2 periode”… Men det var altså ikke tilfelle. Det var bare en “sånn” dag.. Vi kom skikkelig bakpå, faktisk mer bakpå enn Per Øyvind var forrige helg etter en to-dagers, og satt til pause med 8-3 på tavla.

Geriatriks var skjerpa. Geriatriks var klare. Blikket var glassklart. Kroppene føltes fine. Hodet var skjerpet. Beina var fulle av trøkk. Armene kunne ikke vente på å bli brukt. Geriatriksspillerne var rett og slett klare for kamp. Det eneste som var synd at dette var på lørdag og da som tilskuere på 1 div kampen der Panthers grusa Tønsberg med krystallklare overbevisende 4-3… Søndag kveld var vi ikke fullt så klare… (nå kan du lese avsnittet over igjen for å se at vi virkelig ikke var klare)

Så kommer vi til dagens opplevelse.

Først og fremst…hvis det er noen som lurer på hvor det har blitt av Rønningen-brødrene, altså bryterne, så kan jeg fortelle at de har løst lisens sammen på Jutul Oldtimers og spiller som en spiller der en sitter på skuldrene til den andre litt sånn som de dvergene…unnskyld, de kortvokste fra eventyret Snevit og de 7 kortvokste.. Så; Rønningene kom i fint driv med puck inn i vår sone men kom seg ikke forbi Tom “topptrent” Mosengen… Nede ved mål tilter så den øverste Rønningen’n og tar en omvendt dobbel nelson med fullt kvælertak på Tom… 

Da blir Tom irritert…..

Tom viser et utmerket fotarbeid selv med skøyter på… han tripper hepp-tiddi-hepti-depti-floppa-fleppa-huppti-dupti… og tildeler den øverste Rønningen to tette og ei badehette så begge Rønningene seiler bortover mot rundvantet (det rundvantet bør dere sjekke ut forresten Jutul…det nede ved porten diagonalt fra isbilgarasjen). I en kort kommentar sier Iron Tom Tyson Mosengen : “faen a…jeg ble drittlei han idioten som tok kvælertak på meg, lar meg faen ikke pelle på nesa en gang til, det holdt med han i fjor”… Roughing og i dusjen på begge to var helt greit og i henhold til veteranregler.

Gårsdagens poengplukkere på Geriatriks

mål 1 : Jan Erik

mål 2: Henning fra Jan Erik

mål 3: Ulrich fra Per Øyvind

mål 4: Jan Erik fra Henning

mål 5: Lars

Neste kamp allerede onsdag 25 november hjemme klokka 20.30 mot Skedsmo Oldtimers.

#ishockey #geriatriks #jutul #2hockey #oldboys #veteran

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg