Slik blir du kvitt film-dritten i fotball!

Det er så enkelt !

Suarez beit i forrige VM og ble videodømt vekk fra fotball i lang tid. Situasjoner som det klarer faktisk dommere og dommerkomite i etterkant av kamper å gi rette straffen for.. Men all den forbanna filmingen og lureriet for å narre dommer til å gi fordeler i form av frispark/straffe/gule og røde kort er den egentlige trusselen og jævelskapen som ødelegger fotballen..

Spillerne er over alt…dvs skuespillerne er over alt.. Robben på Nederland faller bare en eller annen etterligner Jan Thomas og legger lanken fisefint på skulderen hans.. Hele Italia og halve Sør-Amerika tryner som skutt av hagle bare vinden overstiger flau pust.. Spillere faller og tar reka på vei ned i gresset og får stående ovasjon av Valderama for all rulling over 4 rotasjoner.. Og det verste… Vi har det i Norge og.. Det er flaut… Det er kvalmt… Tilsynelatende barske menn faller og sutrer for ikke noe i det hele tatt…

Hvordan så bli kvitt dette…Det er såre enkelt.. Men da må vi gi faen i Davy Wathne og andre “vi må ha alt som før grinebitere i fotballedelsen”  sine innsigelser mot ny teknologi og tillate at man i tillegg til målteknologi går igjennom kampene på video umiddelbart etter kampen og ved enhver filming påvist pr video så utløses en karantene på 5 kamper.. Ingen diskusjon.. Ingen anke..

Da er det muligens ikke så kult å filme på en motspiller et gult kort lenger..!!

I tillegg er det kanskje mulig å tenke tanken på at om du må ha “legehjelp” utpå matta så må du være ute i 10 minutter…Han som da stod for frisparket han må bli med ut. I etterkant av kampen så sees det gjennom på video og ilegges karantener hvis det er påvist filming.

Det ville heller ikke skadet fotballens rykte om det gikk litt sport i å være ærlig og redelig…

Det vannvittige med fotballsporten er jo at der man i alle andre idretter jobber med holdningsendringer og god oppførsel blant barna så er det rett og slett slik at i fotball så er det hos hos proffene vi må begynne. Det er for ille at det man må innprente i unger at “du skal ikke gjøre som helten din gjør…han bare jukser”…

 

#fotball #juks #filming #video #karantener

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg