Kjære Kong Vinter.. Nå som du har tabbet deg ut..

Nå som du helt har glemt å la flasset falle og gi østlandet en hvit jul så er det helt greit å fortsette sånn. Du kan godt la det drysse litt på toppene rundt omkring men her nede i lavlandet er det helt greit at du lar det være i fortsettelsen og. Vi trenger det jo egentlig ikke.

Nå som du også har latt være å påføre oss den smerten det er å komme ut utgangsdøra og kjenne det danne seg snørrtapper på nanosekunder så fortsett med det. Nå som vi har sluppet å måtte starte en bil klokka 6 om morgenen (hvis den vil starte da) i håp om å slippe neglesprett og fastfrosne donglebær da man skal kjøre til jobb klokka 7 så bare fortsett med det og. Nå som vi har sluppet å måtte skrape vekk en cm tykk isflate fra bilruta når man skal hjem fra jobb så er det greit du lar det være sånn. Ja kjære Kong Vinter… når vi nå engang har sluppet alt dette fordi du har tabbet deg ut så er det helt greit at du fortsetter..ta ansvaret og hold det sånn.

Nå som vi har sluppet å måtte skuffe metervis med flasset ditt Kong Vinter så er det greit at du fortsetter sånn. Det er helt greit å slippe å påføre seg selv podagra, lumbago og ryggmargsbrokk hver eneste morgen pga måking. Det er greit å slippe å få dobbeltsidig tennisalbue samt begge skuldrene i fatle hver ettermiddag da måkepølsa må hakkes istykker cm for cm med en gammel sløv spade. Når du nå engang har tabbet deg ut mht den hvite julen på denne måten Kong Vinter så kan du bare fortsette..

Kjære Kong Vinter..

Keep up the good work!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg