10 gamlingtyper vi misliker..

Og sverger på å ikke bli…

10) Gamle menn i bil som holder seg 5-10 km under fartsgrensa og ikke har lært en eneste ny trafikkregel siden 1964. De stopper gjerne all trafikk på hovedveien når de speider etter parkeringsplass inne på butikkområdet.

9) Gamle damer som går på bussen. De har aldri noe klart til betaling og når de endelig har betalt bruker de enormt med tid på å få satt seg.

8) Gamle menn som står opp 5 om morgenen og måker snø.

7) Gamle damer når de skal betale på butikken. Det løftes opp en og en vare skikkelig sakte fra handlekurven og når det skal betales så er det helst med mynt.

6) Gamle menn som spaserer med henda på ryggen med brune slacks og beige jakke. De er alltid i veien og bruker enormt med tid på å gå over fotgjengerovergangen,

5) Gamle damer som setter seg på bussen med ett års forbruk av parfyme fortsatt på seg. Og når de endelig sitter så skravler de som en foss fra start til slutt av bussturen.

4) Gamle menn som kan alt og vet alt om idrett og håndtverksarbeid. De gir seg aldri og står på sitt selvom de får bevist det motsatte. De har og evnen til å plutselig bli døve når de oppdager de har tatt feil.

3) Gamle damer som møtes på kjøpesenter og ikke går av veien for å lage syklubb 1 meter unna toppen av rulletrappa. Der står de med frakkene og håndveskene sine og når du kremter og vil forbi så blir de “snurte”..

2) Gamle damer som skravler med betjeningen på apoteket. De har ikke behov for livshistorien din…ei heller høre om hvor langt du er kommet i kuren din. Gi resepten, vent, hold kjeft, betal og gå..

Og den aller verste:

1) Gamlinger som tror de er bedre enn alle andre og kan gjøre akkurat som de vil bare fordi de er blitt gamle.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg